Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benítez geldi mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence para cezası çok komik olur zaten para yok
Transfer kısıtlaması yada Avrupa dan süreli men

Para uefa ceza peşinde 3 4 tane 20 22 yaş arası 3 tane transfer yap adam başı 2 milyon e ya tutarsa uçar gideriz işte.bir orta saha bir forvet bir kanat..

ben size söyliyim dursun gene uefayı bahane edip transfer felan yapmıcak yaz dönemindekinin aynısı olup jem gibi komisyoncu aadam gelip paraları cukkalıcaklar

madem transfer cezası yicez simdiden yıgalım topcuları.

iskandinav kökenli 5-6 tane genc getirelim. 4-5 tane de kolombiya-nijerya-kamerun'un genc takımlarında oynayan zenci..

giren girdi zaten bi 25-30 m euro daha harcayalım derim.

beyler hiç umutlu değilim yeni bahanemiz kesinliklle ceza olucak hayatımın en büyük rezilliğini izliyorum bu yönetimle

su ortamda satsana burak'ı ??

hem kazandıgın bonservis ile kalite bir santrafor alrısın hemde ucuk yıllıgından kurtulursun.

hatta burak ile beraber sneijder-muslera haricinde kimi istiyorlarsa sat düsünme..

madem transfer cezası yicez simdiden yıgalım topcuları.

iskandinav kökenli 5-6 tane genc getirelim. 4-5 tane de kolombiya-nijerya-kamerun'un genc takımlarında oynayan zenci..

giren girdi zaten bi 25-30 m euro daha harcayalım derim.

transfer yasağını UEFA veremez.. FİFA Verir... UEFA sadece avrupadan men cezası , puan silme cezası , para cezası verebilir... transfer yasağı veremez.. öyle bir yetkisi yok

Benim pek transferden yana umudum yok su saatten sonra ama Dursun Özbek dün aksam transfer yapmaya devam edecegiz demis.Dogru olan da bu.Kati suretle önümüzdeki yılların takımı kurulmaya baslanmalıdır ve bu devre arasında atılacak adımlarla ve sezon sonunda yapılmalı.Kademe kademe gelecek ve gidecek oyuncularla saglıklı bir yapı olusabilir.Tabi kulüpte bu futbol aklı var mı bilmiyorum.Simdi en az 3 oyuncu gelmeli bir o kadar gitmeli.Sezon sonu cok daha fazlası gitmeli.Ve gelecek oyuncular mümkünse is ahlakı,disiplini olan,takıma aidiyetle baglanacak,İskandinav,Alman,Belcika gibi bölgelerden olmalı.

su ortamda satsana burak'ı ??

hem kazandıgın bonservis ile kalite bir santrafor alrısın hemde ucuk yıllıgından kurtulursun.

hatta burak ile beraber sneijder-muslera haricinde kimi istiyorlarsa sat düsünme..
Satılabilicekler : Burak-Umut-Selçuk-tarık-sabri-jem paul-bilal-semih-koray-rodriguez
kalacaklar: Sneijder-muslera-sinan-Podolski-Chedjou-denayer

Beyler ciga_10 sayfasındaki resimde Yasin'e küfür edilmiş gördünüz mü ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer yasağını UEFA veremez.. FİFA Verir... UEFA sadece avrupadan men cezası , puan silme cezası , para cezası verebilir... transfer yasağı veremez.. öyle bir yetkisi yok

a.madrid-barca'ya fifa ceza kesti o zaman.

hani neden uefa degil de fifa ceza kesti ? bize yarın fifa'da ceza kesmesin ?

a.madrid-barca'ya fifa ceza kesti o zaman.

hani neden uefa degil de fifa ceza kesti ? bize yarın fifa'da ceza kesmesin ?

FİFA'nın ceza kesmesi için Atletıco ve Real gibi usülsüzlükler yapman gerekir... mesela bir oyuncu parasını alamadığı zaman UEFA'ya gitmez... FİFA'ya gider direkt olarak... çünkü oyuncunun parasını ödemezsen transfer yasağı yersin... Ama borç yüzünden transfer yasağı yemezsin.. çünkü Borç kısmına FİFA değil, senin bulunduğun Kıtada ki yani Avrupa'nın en büyük fedarasyonu UEFA bakar... UEFA denetler borçları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt