Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin öyle mi yöntem bütün hastalara bunu uyguluyoruz dedi ve ciddi bir rakam aldı ameliyattan ankaranın en iyisi dediler ondan gittim :) bu arada ben alkolü de bıraktım sayılır ama evlenince stabil kilo almak :)
Artroskopi yaptılar bende. Türkçesi tendon oluyor sanırım, işte Bacağımdan tendon aldılar ve kopan çapraz bağ yerine onu kullandılar.

Ben zaten bizim Mönchengladbachlı topçuların ameliyat olduğu hastaneye gittim. Doktor diyordu yılda 100-150 arası çapraz bağı ameliyatı yapıyoruz, sorun da yoktu 1 hafta hastanede yattım. Sonra değnekler le yürümeye başladım.

Aslında daha erken spora başladım da Fizyoterapi sonrası ben tembellikten pek devam etmedim egzersizlere falan bu yüzden de ağrılar başladı koşmaya çalıştığımda dizimdeki quadricepsler falan yeterli olmadığı için.

Neyse konu uzadı iyice. Kilo vermede başarılar dilerim kardeşim. Umarım hepimizi istediğimiz seviyelere ulaşırız :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

şu bynin satıldığı gün admin hesap açsın forumca havalelerimizle kurban keselim

sporu bırakınca bacaklarım davul gibi oluyo.kilo problemim de yok..

Galatasaray’ın eski oyuncusu Emmanuel Eboue yaptığı açıklamada eski kulübü Arsenal’e dönmek için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti. Fildişili sağ bek Galatasaray günlerine de değindi.

Rodallega donunda sallar Kweuke'yi

Serhat Ulueren: Galatasaray Türkiye'nin en büyük markası. UEFA da bunu biliyor inşallah 1 yıl men cezası gelir.Transfer yasağıyla kurtaramaz

Sayın Gargamel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt