Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayın Benitez için 5 m Euroluk teklifi ret edildi.Denizli ısrarı üzere teklif revize edildi.
Arjantin'den bir diğer scout önerisi ile Vıllalba'ya teklif yapıldı.Fiyatı 8'den açıldı.Masaya oturmadan transfer kapandı.
Gündemdeki forvet Ponce.18 yaşıında Denizli çok istiyor.Görüşmeler sürüyor

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 22 dk.22 dakika önce
Clermont ikna edilememis an itibariyle.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 13 dk.13 dakika önce
Benitez konusunun kapandığı filan yok. %15 lik pay sorun yaratıyor. Bence çözülür bu da. O kadar anlastiktan sonra %15 lik ücretten dönmez.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 11 dk.11 dakika önce
Famara konusu da kapanmaz. 2-3 güne iki isim içinde net sonuç alınır. Olumlu veya olumsuz yönde.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 7 dk.7 dakika önce
Bir diğer görüşülen isim ; Andreas Cornelius..

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
Ortalık inanılmaz derede karışık. Her yere saldırmis durumdayız ama ne olacağını kestirmek biraz zor.

Saniyesinde Fransa'dan aramışlar Aşkıncım alamadık diye . Denizli daha öğrenmedi bu adam nası öğrendi :D

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 22 dk.22 dakika önce
Clermont ikna edilememis an itibariyle.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 13 dk.13 dakika önce
Benitez konusunun kapandığı filan yok. %15 lik pay sorun yaratıyor. Bence çözülür bu da. O kadar anlastiktan sonra %15 lik ücretten dönmez.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 11 dk.11 dakika önce
Famara konusu da kapanmaz. 2-3 güne iki isim içinde net sonuç alınır. Olumlu veya olumsuz yönde.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 7 dk.7 dakika önce
Bir diğer görüşülen isim ; Andreas Cornelius..

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
Ortalık inanılmaz derede karışık. Her yere saldırmis durumdayız ama ne olacağını kestirmek biraz zor.

Siz buna ciddi guveniyormusunuz?

Dun anlasildi diyordu sim geveliyor. Famara icin onemli bir yol alindi diyordu simdi iseikna edilmemis. O zaman ne yol alindi?

Bu cornelius bir ara sakattı sonra ne oldu bilmiyorum. Potansiyel vardı bunda popülerdi bir ara ama şimdi ne yapar mechul.

Galatasarayın Benitez için 5 m Euroluk teklifi ret edildi.Denizli ısrarı üzere teklif revize edildi.
Arjantin'den bir diğer scout önerisi ile Vıllalba'ya teklif yapıldı.Fiyatı 8'den açıldı.Masaya oturmadan transfer kapandı.

yalan atma

Ultraslan'ı eleştirmek başka yok olmasını istemek başka. Her türlü eleştirilebilir ama bu saatten sonra böyle bir oluşum yok edilemez.

Bu arada bursalı batallanın boy 169 benıtezın 173

Bana cok tıfıl gelmişti ama batallanın turkiyede yaptıklarını görünce benitez konusunda daha umutluyum.

Aguero bile daha kisa ama adam Ingiltere'nin cebine koydu...

Bu isler fizik ile belli olmaz. Messi , Tevez , Arda , David Silva , Emre B. vs.

kaynak kim?

Verin 10 milyonu alıp gelin lan Benitez'i !!!

tumblr_m77zmpJb9B1r9lky2o1_400.gif

Aynen kardeşim Galatasarayda forvet sorunu yoktur.Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz

Kanat sorunu vardır.Beniteze para yatırılmalı

Ben Buraka güveniyorum

Aynen kardeşim Galatasarayda forvet sorunu yoktur.Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz

Kanat sorunu vardır.Beniteze para yatırılmalı

Ben Buraka güveniyorum

Forvet ayrıca alınmalı. Burak tribaline güvenilmez.

Kaynak ?? Kaynagini belirtmen gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt