Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.721
- 24.997
- 3.343
En son mevlütü getirir bunlar çapları o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 22 dk.22 dakika önce
Clermont ikna edilememis an itibariyle.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 13 dk.13 dakika önce
Benitez konusunun kapandığı filan yok. %15 lik pay sorun yaratıyor. Bence çözülür bu da. O kadar anlastiktan sonra %15 lik ücretten dönmez.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 11 dk.11 dakika önce
Famara konusu da kapanmaz. 2-3 güne iki isim içinde net sonuç alınır. Olumlu veya olumsuz yönde.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 7 dk.7 dakika önce
Bir diğer görüşülen isim ; Andreas Cornelius..
Aşkın Ateş @AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
Ortalık inanılmaz derede karışık. Her yere saldırmis durumdayız ama ne olacağını kestirmek biraz zor.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 22 dk.22 dakika önce
Clermont ikna edilememis an itibariyle.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 13 dk.13 dakika önce
Benitez konusunun kapandığı filan yok. %15 lik pay sorun yaratıyor. Bence çözülür bu da. O kadar anlastiktan sonra %15 lik ücretten dönmez.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 11 dk.11 dakika önce
Famara konusu da kapanmaz. 2-3 güne iki isim içinde net sonuç alınır. Olumlu veya olumsuz yönde.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 7 dk.7 dakika önce
Bir diğer görüşülen isim ; Andreas Cornelius..
Aşkın Ateş @AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
Ortalık inanılmaz derede karışık. Her yere saldırmis durumdayız ama ne olacağını kestirmek biraz zor.
Galatasarayın Benitez için 5 m Euroluk teklifi ret edildi.Denizli ısrarı üzere teklif revize edildi.
Arjantin'den bir diğer scout önerisi ile Vıllalba'ya teklif yapıldı.Fiyatı 8'den açıldı.Masaya oturmadan transfer kapandı.
Gündemdeki forvet Ponce.18 yaşıında Denizli çok istiyor.Görüşmeler sürüyor
Bu arada bursalı batallanın boy 169 benıtezın 173
Bana cok tıfıl gelmişti ama batallanın turkiyede yaptıklarını görünce benitez konusunda daha umutluyum.
Bu arada bursalı batallanın boy 169 benıtezın 173
Bana cok tıfıl gelmişti ama batallanın turkiyede yaptıklarını görünce benitez konusunda daha umutluyum.
Famara ve Benitez'e fitim aga. Famara cok buyuk bir sans...
Galatasarayın Benitez için 5 m Euroluk teklifi ret edildi.Denizli ısrarı üzere teklif revize edildi.
Arjantin'den bir diğer scout önerisi ile Vıllalba'ya teklif yapıldı.Fiyatı 8'den açıldı.Masaya oturmadan transfer kapandı.
Merhaba arkadaşlar
Son gelişmeler neler
Verin 10 milyonu alıp gelin lan Benitez'i !!!
![]()
Aynen kardeşim Galatasarayda forvet sorunu yoktur.Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz
Kanat sorunu vardır.Beniteze para yatırılmalı
Ben Buraka güveniyorum
Famara'yı devre arası alamayız