Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yoksa 4-4-2 oynamali cunku burak + umut 0,5 forvet bile etmiyorlar

Muslera

Linnes - chedjou - denayer - carole

Selcuk - donk

Sinan ---------------sneijder

Burak - umut​

Ama bu ikili toplama mantığıyla yürümüyor işte. Çarpman gerekiyor bunlar sahada iken. Dolayısıyla 1/2 X 1/2 = 1/4. Yani daha beter oluyorlar.

Bjk ben arfayı istemiş doğru işler yapıyolar

Hic oyle seyler soylenir mi buralarda :D

Ya kus yada karga damgasi yersin...

Yada bu kadar iyilerde neden sampiyon olamiyorlar konusunu acarlar. Adamlar sadece son 2 senedir iyi yonetiliyor ve karsiliginida aldilar bence. Liverpool'u elediler. Iyi oyuncular transfer ettiler cok az bir butce ile. Biz ise paramiz ile rezil oluyoruz....

Bjk ben arfayı istemiş doğru işler yapıyolar

a8.jpg

Bjk kaleciyide aldı bu sene şampiyon olmaları oldukça olası duruyor,iyi top oynuyorlar Gomez-Töre-Q7-Oğuzhan-Cenk-Sosa fln çok kreatif topçuları var,Fbnin bu kadar harcama yaptığı bir senede şampiyon olmaması çok güzel olur rezil olsun hıyarlar.

Fb olacağına bjk olsun. O kadar transferden sonra şampiyon olamazlarsa batarlar zaten. Ayrıca gelecek sezon da 4. yıldızı takan tek kulüp oluruz işte.

Fb hakemlerle her turlu ilk 2'ye girer

Bjk'da giomez ve/veya q7 sakatlanirsa pis frenlenirler

kramaric ismini medya bir yerlerden uydurdu mu yoksa gerçekten ilgileniyoruz ? ha bi de sadece ilgileniyoruz mu ? o da var

ya bu martin benitez kulübünde 20 gol 10 asist falan yapmış biri olsa laf etmicem de o paralar nedir abi,sen Linnes'i 2m euroya alabiliyorsan 3-4m euroya kral oyuncular alınır ya

Güney Amerika kazıkçı menajer bölgesi oradan oyuncu alınmaz,bizim norveç,isveç,danimarka kovalamamız lazım
aynen bize güney ameriklai topcular yaramiyor son senelerde..elano- lincon-ontivero aklima ilk gelenler...kesinlikle iskandinav ülkelerinden bir forvet almaliyiz...

Fb hakemlerle her turlu ilk 2'ye girer

Bjk'da giomez ve/veya q7 sakatlanirsa pis frenlenirler
Zaten bizim takım bu haliyle bu ikiliye yetişemez çok süper iki hamle yaparsak belki değişir işler ki o bile zor olur adamlar gelicek alışacak takıma falan arada 10 puan fark var ilk yarıda gömdük şampiyonluk şansını.

SFER AÇIKLAMASI
Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek'in yaptığı basın toplantısının hatırlatılması üzerine Denizli, bugünkü koşulların transfer politikalarını engellemediğini söyledi.
Yolda olduğu için basın toplantısını takip edemediğini kaydeden Denizli, şöyle konuştu:
"Toplantı, idari taraf ağırlıklı olan bir basın toplantısıydı. Biz teknik olarak değerlendirdiğimiz zaman görevimizi yapacağız. Bundan sonra neyle karşılaşacağız bilmiyorum. Umarım gündemde olan konulardan olumsuz etkilenmeyiz. Biz öncelikli olarak koşullar ne olursa olsun eğer mümkün olursa benim düşüncemdeki transferleri gerçekleştirebilirsek, koşullar zor da olsa önümüze daha sağlıklı bakarız."
Ya siz hep kötü yonden bakmak istiyorsunuz , adam daha ne desin . Bence de en az iki adam gelecektir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

SFER AÇIKLAMASI
Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek'in yaptığı basın toplantısının hatırlatılması üzerine Denizli, bugünkü koşulların transfer politikalarını engellemediğini söyledi.
Yolda olduğu için basın toplantısını takip edemediğini kaydeden Denizli, şöyle konuştu:
"Toplantı, idari taraf ağırlıklı olan bir basın toplantısıydı. Biz teknik olarak değerlendirdiğimiz zaman görevimizi yapacağız. Bundan sonra neyle karşılaşacağız bilmiyorum. Umarım gündemde olan konulardan olumsuz etkilenmeyiz. Biz öncelikli olarak koşullar ne olursa olsun eğer mümkün olursa benim düşüncemdeki transferleri gerçekleştirebilirsek, koşullar zor da olsa önümüze daha sağlıklı bakarız." bunlar felaketi seviyo abi,olumsuzluktan besleniyo taraftarımız
Ya siz hep kötü yonden bakmak istiyorsunuz , adam daha ne desin . Bence de en az iki adam gelecektir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

bunlar felaketi seviyo abi,olumsuzluktan besleniyo taraftarımız

2 transfer olur. Kanat ve forvet, Famara ve Benitez maliyetli ama kaliteli olur. En kötü hiç gündeme gelmemiş, potansiyelli gibi gözüken ucuz 2 isim alırlar. Denizli adam aldırmadan kapatmaz transfer sezonunu.

2 transfer olur. Kanat ve forvet, Famara ve Benitez maliyetli ama kaliteli olur. En kötü hiç gündeme gelmemiş, potansiyelli gibi gözüken ucuz 2 isim alırlar. Denizli adam aldırmadan kapatmaz transfer sezonunu.
inşalah renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt