Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zivko 1.70 olmasına rağmen pire gibi bir kardeşimizdir. İnşallah gelir diyelim. Birde Farfara veya Remy alırsak 16/16 16/15 hiç de zor değil.

Arkadaslar. Dun basin toplantisi anlasilmamis bence.

Adi konmayan 2 feda sezonu bizi bekliyor.

Genc gelecek vaadeden 1 milyon ve alti maasa oynayan oyuncular hedefleniyor. Bkz Linnens bjz Carole bkz Jose.

Remy hayali falan gormeyin.

Uzun surmesinin sebebi ucuza mal etmek istedigimizden.

Donk inanilmaz hata oldu bana gore onun yaptigi isi yari maasa yapacak ligue 2 den, norvecten, danimarkadan 22-23 yasinda birini bulmaliydik.

6cb1e93d882b506b49be511b1e8541be.jpg

iskoçya ligi bizim ligle kıyaslarsak nasıl?

Eskiden Celtic ve Glasgow'un maclarina ara sira bakardim ama artik hic izlemedigim icin yorum yapmam pek dogru olmaz.

Ama yine de fikrimi sorarsan ben Süperlig'in daha iyi olduguna inaniyorum.

Son Dakika :D

Luiz Adriano Milana geri dondu, Cin kulubu ile anlasamadigi icin bu transfer olumsuz sonuclandi.

dünya üzerindeki herhangi bir futbolcu hakkinda ögrenmek istedigin herseyi en dogru sekilde burdan bulabiliyoruz,misal burda herkesin hem fikir oldugu Famara Diedhiou adli oyuncunun fransada tam 6 takim degistirdigi ve bu 6 takimada bonservis ücreti ödenmedigini biliyormuydunuz :) sadece bu sene sochaux bir senelik kiralama ücreti olarak Clermont takimindan 300 bin euro almis..simdi bu oyuncuya biz gider 4-5 milyon euro verirsek bilinki kulüpte hirsiz var ve aradaki komisyon onlarin cebine gidiyor,benitezde böyle bir örnek..

Yok ya veriler ve istatisikler konusunda iyi bir site aslinda, benim takildigim olay futbolcularin "degerleri".

Ben sahsen ligleri öyle fazla takip ettiklerine inanmiyorum majör ligler disinda, Mesela bizim ligde baktim da oyuncu degerleri güncellenmis. Hepimiz bizim takimin az cok ne oynadigini biliyoruz mesela örnek olarak Yasin diyebilirim. Yasin'in degeri mutlaka düsmeliydi ilk yaridaki performansini göze alirsak. Ama sabit degerinde duruyor

Muslera'nin degeri de 17 de 15 Milyona düsmüs mesela, neden arkadas ilk haftadaki yaptigi 2 hata yüzünden mi? Bunun nasil bir aciklamasi olabilir. Ben bazen cok sacma buluyorum oradaki deger verilerini.

Bende anlamiyorum kardes orayida bizim gibi kisiler yonetiyor simdi bende bir site acsam kafama gore transfer yapsam takimlara veya kafama gore istatistic veriler olustursam futbolculara inanmayan kisiler kalmaz.

Yani istatisikler konusunda fena degiller ne de olsa yanlis yapma ihtimalleri düsük cünkü bilmem kac tane istatistik sitesi var.

Benim takildigim konu oyuncu "degerleri". Hele hele majör ligler disinda mesela bizim ligde bizim takimda cok sacma degerler ve güncellemeler var. Diger bir arkadasa da yazmistim. Tabiri caizse ligin ilk devresi bok gibi oynayan Yasin'in degeri ayni kaliyor ama Muslera'nin degeri 2 Milyon düsüyor.

Bunu neye dayanarak yapiyorlar? Bana sacma geliyor bazen.

5ee55f70104d73b270b5dc43372ac573.jpg

Baltaya bak 1.25 kg ne ya sade demiri kaldırsaydın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Hakan Delikanlı hacı sen bu Benitez'i nerede izledin yahu? Neden bu akdar çok istiyorsun bize de anlat. Ben izlemedim bilmiyorum adamı.
Iki macini izledim, cok begendim.
Elde kanat yok, mutlaka Allrounder tarzinda biri alinmali, hem sag hem sol ve forvet oynayabilecek.

Benitez'e gelirsek, inanilmaz oyun anlayisi var. Kisa paslarla dikine oynuyor, Barca da gördüğumüz pas trafigini takip ediyor cocuk. Tabi bu paslarina karsilik verecek oyuncularimiz ve forvetimiz olmali.

Takim'i tek basina hücuma yönlendirir Benitez, bizim de uzun zamandir böyle oyuncuya ihtiyacimiz var.

Benitez te olan oyun görüsüne ligimizde bir tek Sneijder sahiptir, yoksa net ligin üzerinde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bilmiyorum yanılıyor muyum da futbolcuların amacı kas yapmak olmadığı için ağırlıklar dengeyi sağlasa yeterli bence.

Renkdaşlar konu dışı ama yardımcı olursanız sevinirim.Bana Topkapı sarayındaki Hz. Davut peygamberin kılıcının büyütülmüş resmi lazım ne kadar büyük olursa o kadar iyi 1280/1024 bulabildim ama bu çok ufak bir resim detaylı incelemem lazım

yardımcı olabilecek yok mu?

Kas yapmiyorlar ki bu yüzden agirliklarin hafif olmasi normal.

Denge egzersizleridir o yaptiklari muhtemelen. Bizde yapiyorduk böyle sezon öncesi hazirliklarinda fitness salonunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt