Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Famara + Rodallega tibinde iki golcüye kesin ihtiyacımız var biri ilerde top tutan pivot santrafor diğeride defansı dağıtacak patlayıcı golcü
burak+umut+emre+José Rodríguez+jem+semih+tarık+sabri+hamit+eray+koray+yasin gibi çöplerin biran önce satılması lazım bu gibi topçuları daha önce kiralık olarak gönderiyorduk 1 sene sonra yine bizim başımıza kalıyor bunlar temizlenirse hem müthiş bit transfer parası birikmiş olur yerine adam akıllı birkaç topçu alınır geri kalanların yerine altyapıda müthiş yetenekli topçular var burdanda tamamlanamazsa git afrikadan kamyon dolusu adam getir elbet içinde işe yarayacak topçular çıkacaktır
mantikli renktaş gibisin

Famara tam kazma ama fiziği ve yer bilgisi yetrr üstelik kafa toplarında tam bır azman.

Bızım de ısrarla kafa golu atamayan buraga orta kestiğimiz düşünülürse bu yarı famara en az 5-6 kafa golü yazar.

Not: kazmalık çalım duzeyınde bıtırıcılıgı buraktan ıyı

Son düzenleme:
Famara harika bir oyuncu olucak.Boyu olmasına karşı atletik bir oyuncu.Yorumlara bakmayin

Benitez teknik ama coz gücsüz

Batalla etkısı yapar fakat bazı şüphelerim var kazmalar bu topcuyu sındırmese bari

İdmandaki resimlere bakınca Linnes yedek, Semih as takımda oynamış. Sanırım stoper Denayer-Semih yapıp, Hakanı gene sol bekte oynatacak. Linnes'i de yedeklere alır artık. Bence Linnes çoğu oyuncudan hazır gözüktü direk 11 oynatabilirdi.

Necid vs Burak ve Umut takasina hazma orgazm olur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

forvet derim ama Famara new drogba derim

Famaranın full maçını ızleyenler adam gecme konusunda kotu olduğunu söyledi hatta kazma diyenler bile olmuştu.

Yanı gelirse Burağı kesemez ıyı bır yedek olur demişlerdi.

Sen izledin mı o gün maçını?
Yada Famarayı 90 dk izleyen var mı?

Birde adamlar ucuZa kapatıyor olayı.

Sanki traftar yönetiyor klubu transferleri tam onerı tipinde

Ali Ece danışman gibi birşey bjk'de. Birçok fikri o veriyordur eminim. Kendisi de söyledi birkaç defa zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İdmandaki resimlere bakınca Linnes yedek, Semih as takımda oynamış. Sanırım stoper Denayer-Semih yapıp, Hakanı gene sol bekte oynatacak. Linnes'i de yedeklere alır artık. Bence Linnes çoğu oyuncudan hazır gözüktü direk 11 oynatabilirdi.
böyle bir şey yaparsa dede
istifa

Spalvis'in bi videosunu izledim.Adam kafasının arkasıyla gol attı sonra bir sürü sağ ayakla gol attı daha sonra sol ayağıyla frikikten gol attı.Solak olduğunu anca o zaman anladım iki ayağınada müthiş hakim ceza sahası içinde ölümcül hayatta affetmez gibi duruyor.Açıkçası Famara'dan daha çok beğendim bu arkadaşı bana kalsa ikiside gelmeli ama ikisinden biri de gelse kabul ederim ikiside iyi oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt