Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ne kadar beğenmesekte transfer çalışmalarını şu an istenen 3 forvette aynı tip özellikte ne istediğimizi biliyoruz aslında 3 üde iş yapar bu takımda ama fazla beklentiye girmemek lazım tabi

Beyler famara gelmeli spalvisi siz önerdiniz bilmiyorum onu.. Kesin gelmeli yeni forvetimiz olmalı

firat demirtas @firatdemirtas11
Habib Habibou @HabibHabibou7 Gaziantep transferi gerçekse güzel hamle olur. iyi pivottur çok kareketerli futbolcudur

arkadaşlar antepe transfer oluyorum. dua edin inchallah başarılı olacağım. oradan galatasaray.

firat demirtas @firatdemirtas11
Habib Habibou @HabibHabibou7 Gaziantep transferi gerçekse güzel hamle olur. iyi pivottur çok kareketerli futbolcudur

arkadaşlar antepe transfer oluyorum. dua edin inchallah başarılı olacağım. oradan galatasaray.

ultraslan arkanda habib kardes

galatasaraya ultraslandan biri kadar faydan oldu mu acaba :)

Lisanslı ürün alarak,İzmirde yaşamama rağmen elimden geldiği kadar Arenaya ve deplasmanlara giderek,sadece futbol takımı için değil Engelsiz aslanlar için dahi tribünlerde yerimi alarak faydamı dokunduğunu düşünüyorum.Onlardan fazladır ya da azdır orasını bilebilmem mümkün değil.Kaldı ki yaptıkları her şeyi eleştirmiyorum burada sadece yaptıkları bir takım hareketleri eleştiriyorum ve bu hakka da sahip olduğumu düşünüyorum.

Ayrıca Ultraslana karşı durduğumuz da yok birçok yabancı arkadaşıma Ultraslanın videolarını izleterek(İsraillisinden tutun Sırpına kadar) Ultras kültürünü onlara da tanıtıyorum.Ama bu demek değildir ki her şeyine doğru diyelim.

Son düzenleme:
Gümüs__Sneijder__Podolski
________Spalvis_________//Burak-Yasin-Umut
Yeni forvet hattımız H.O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt