Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben durshun başgana güveniyorum biraz SABIR.

Konu sadece küçük harflilere açık kalsın kendi kendilerine eğlensin kuslar

?すべての鳥をファック?

fft104mm3593513.jpg

renkdash denayeri linnesi nasıl aldıysak yine yapabiliriz durshun başkan bunu birçok kez kanıtladı
haklısın renkdaş bende burada güvenmeyenlere istinaden ironi yaptım.

sonuç olarak ucuz ve kaliteli iki bek takımımıza kazandırıldı. bir diğeri de donk.

bu üç isim defans ve hucum anlamında takıma çok yararı dokunacak ve dokunan isimler.

güvenmeyenler bence büyük hata içinde.

1 amrabat maliyetine 3 futbolcu aldık 3'ü de direk takımda oynuyor. hatta amrabattan bile ucuza geldi.

umarım beni yanıltmazlar bir forvet bir sağ kanatla devre arasını kaparlar.

Kuveykeyi bari alın yav, aklım almıyor koskoca Galatasaray'ın forvet hattı birbirinden yeteneksiz iki oyuncuya kaldı.

bizde sakatlanan iflah olmuyor.

şunun sakatlık öncesi takımda olsaydı şimdi liderdik.

milan-baros_51876.jpg

Dogru dürüst kanat gelmezse ve tüm yükler yine Sneijder ve beklerin üzerine atilirsa takimdan bi cacik olmaz. Ilk yarinin cogu macini hatirlayin, yavas oynayan kreatif olmayan bir takim, kimse topu alip gitmiyor, sürekli ordan burdan ortalar.

Acilen kanat lazim.

Boşuna beklemeyin, kimse gelmez artık. UEFA açıklamasından sonra transfer rafa kalktı. Taraftara açıklayamıyorlar.

Son gün bir kaç açıklama yaparlar, Bonservis rakamları çok uçuktu ve bizde kritik bir dönemde olduğumuz için istenilen bedelleri ödeyemedik falan derler, konu kapanır.

Sneijder'in geldiğinden beri aynı anda sahada en az onun dilinden anlayan 3 hücum oyuncusu ile oynamaması Galatasaray tarihinin en büyük skandallarından biridir.

Transfer kapanırsa Tursun'a sürprizim var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt