Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.722
- 10.827
- 2.413
son günü bekliyorlarsa bizim almak istedigimiz oyncu önceden 3milyonsa son gün olur 5milyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahin cezalari gidin bari kanat olarak su herifi alin aslan gibi noevecli iste. Sag kanat bu sag bek linens adami oyuversinler. Hem adamin soyadi tam bize uygun "Helland"Bir de forvet olsun bitsin iste capsiz dursun. https://m.youtube.com/watch?v=jcWCkxyJwQ8
Sene başı Dzsudzsák 1,5 a
Devre arası Edmilson 1,5 a
İsteseler kanat problemini çözerlerdi tabi biz her zaman ki gibi izlemeyi tercih ettik
Forvet de aynı tarz alternatifler vardı bir sürü
Edmilson 1.5, Tannane 2.5
yani ikiside geliyordu tabiki ciddi olsaydik, simdi transfer olmuyor diyemezler.
Yok Tannane 2.5 a gitmisti, yani iki tane kanat alacam genc ve ucuz maliyetli deselerdi ikiside 4 milyon a bitiyordu dedigin gibi. O kadar beceriksiz bir yonetim var yani..Tannane de 1,5 a gitmedi mi ?
Toplasan 4 milyon çıkmazdı kasadan şaka gibi
Ben terrayeyi pek beğenmiyordum ama ikisi gelse ses çıkarmazdım
bunlar adam madam alamaz bununla ilgili bir atasözü paylaşıyorum; katranı eritsen olur mu şeker,cinsini .... cinsine çeker(Dursun - Adnan polat ikilemi)Tannane de 1,5 a gitmedi mi ?
Toplasan 4 milyon çıkmazdı kasadan şaka gibi
Ben terrayeyi pek beğenmiyordum ama ikisi gelse ses çıkarmazdım
Yazık oldu.
Galatasaray taraftarı olduğunu açıklamış bu yetenekli kardeşimizi takıma kazandırmalıydık.
Tolgay ve Kerim Frei de Galatasaraylı olduklarını açıklamışlardı![]()
Biz de BJK'li Burak'ı aldık misilleme olarak