Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son günü bekliyorlarsa bizim almak istedigimiz oyncu önceden 3milyonsa son gün olur 5milyon

Son düzenleme:
Sene başı Dzsudzsák 1,5 a
Devre arası Edmilson 1,5 a

İsteseler kanat problemini çözerlerdi tabi biz her zaman ki gibi izlemeyi tercih ettik

Forvet de aynı tarz alternatifler vardı bir sürü

Edmilson 1.5, Tannane 2.5

yani ikiside geliyordu tabiki ciddi olsaydik, simdi transfer olmuyor diyemezler.

Tannane de 1,5 a gitmedi mi ?

Toplasan 4 milyon çıkmazdı kasadan şaka gibi

Ben terrayeyi pek beğenmiyordum ama ikisi gelse ses çıkarmazdım
Yok Tannane 2.5 a gitmisti, yani iki tane kanat alacam genc ve ucuz maliyetli deselerdi ikiside 4 milyon a bitiyordu dedigin gibi. O kadar beceriksiz bir yonetim var yani..

ulan adamlar cuenca la masia cikmis oyuncuyu 24 yasinda bonservissiz aliyor biz ne oldugu belli olmayan rodriguezi getirelim!

El Shaarawy --> Roma

CZUa0uGWYAAgfiY.jpg

Can Uz

Yazık oldu.

Galatasaray taraftarı olduğunu açıklamış bu yetenekli kardeşimizi takıma kazandırmalıydık.

Tannane de 1,5 a gitmedi mi ?

Toplasan 4 milyon çıkmazdı kasadan şaka gibi

Ben terrayeyi pek beğenmiyordum ama ikisi gelse ses çıkarmazdım
bunlar adam madam alamaz bununla ilgili bir atasözü paylaşıyorum; katranı eritsen olur mu şeker,cinsini .... cinsine çeker(Dursun - Adnan polat ikilemi)

Spalvis için twitter dan kampanya başlatılmış.

Kulübe mesaj yağdı.

Aziz Yıldırım "Ben hep söylüyordum. Olmayan paranızı harcamayın diye. Allah kimseyi G.Saray'ın durumuna düşürmesin" dedi.

Bizim tek genç yeteneğimiz Sinan oda 10 üzerinden 5 falandır.
Asla bir tık üst bir takıma gidecek potansiyelde biri değil.

Durumumuz kötü,geleceğimiz berbat.
Ölmüşüz biz ya.

Günün güzel haberi.

Cenk Ergün Aalborg’da görev yapan Litvanyalı futbolcu Lukas Spalvis için 2 milyon euroluk teklif iletti.(Sabah)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt