Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Yılmaz: "Stilimin Henry'ye benzediğini söylüyorlar. Bazıları Ronaldo da diyor. Bazıları da futbolcu falan değil diyor."

fft157mm4125389.gif

Bu arada renktaşlar bence bizim Sinandsn en fazla burak olur gibime geliyor ağım şahım bi çalım özelliği yok sadece biraz çabuk oyun içinde
Sinanin çabuk oyuncu olmadığını Fener maçında son dakikalarda Alperin geriden gelip onu yakalaması ve geçen haftaki lig maçında sağ tarafta topu alıp pas verdikten sonra devam edememesinden çok net anladık.

Genç yaşına rağmen herif kosamiyor.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Helal konuş Timurlenk hislerimize tercüman oluyosun

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semih kaya = daha rakibinle 200metre omuz omuza kosup sonunda dusup gol yediren adam
umut bulut = cok kosan bir bok'a yaramiyan , bos kaleye atamiyan adam
burak yilmaz = ofsayt krali, rakibine sacma sapan burda faul mi olur dedirten , top kontrollu fifa'da -80 olan adam
tarik camdal = ceylan gibi her ikili mucadeleyi kaybeden bir varlik
sabri sarioglu = actigi 2000 ortadan birtane isabet ettiren , ultraslanin koynunda yatirdigi reisleri
jem paul karacan = hamzanin fizigine horny oldugu arkadas
hamit altintop = rizkina son verelim
emre colak = daha halen kucuk emrah gibi kucuk emre olarak bize yediriliyor , sayesinde altyapidan kimse cikamiyor
yasin oztekin = herkese calim atmak isteyen mahlukat , maasina zam istiyormus ondan moreli bozukmus sende yuru git

su yokardaki zarar ziyan heriflerden kurtulmamiz zaten kulubu zengin yapar !!!!

Galatasaray’ın West Ham United’ın teklifini kabul etmesi halinde Burak Yılmaz bugün Osmanlıspor karşısında sarı kırmızılı formayla son maçına çıkacak. Burak Yılmaz’ın yakın çevresine gelen teklifi kabul etmek ve İngiltere’ye gitmek istediğini söylediği öğrenilirken, transferdeki tek pürüzün milli oyuncunun sözleşmede istediği özel bir madde olduğu ortaya çıktı. Burak Yılmaz’ın yeni sözleşmesinde istediği bu madde özel olarak gizli tutuluyor. West Ham United’ın ise sözleşmedeki bu maddeyi kabul etmesi halinde Burak Yılmaz İngiltere yolcusu olacak.

sporcope

Roma 8 milyon euro istemiş Marsilya kiralık opsiyon teklif etmiş.
Chelsea den Pedro da Villareal a gidiyormuş
Loic remy de newcastle e

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Pedroyu yeni aldılar niye yolluyorlar elde forvet yok. Abramovicte oynatti anlaşılan Chelsea totoyu dağıttı iyice :)

Şok şok Benitezle ilgili gelişmeler birazdan !

Bülent Timurlenk birazdan açıklıcakmıs :)

Burak kabul etmiş.

H.o.
Gollllllllllllllllllll

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

gs store trendyolda butik açmış 2 gün daha devam edecek baya indirim var ben yine dayanamadım aldım bir kaç parça haberiniz olsun

Abi Luis Adriano veya Doumbiayı kiralamak hatta ve hatta boştaki Adebayoru almak bu kadar mı zor. Takmışlar yaş kriterine. Nerde 2.lig bebesi var onla ilgileniyoruz

benim merak ettiğim şu olur da uefa 1+1 vermeyip para cezası+sattığın kadar transfer yap gibi bir karar verirse Dursun Özbek büyük bir iş başardım gibi anlatır mı

Konuyu kapatın beyler. Ne bizim beceriksizler transfer yapabilir bu saatten sonra ne de bizim çöpleri kimse alır. Hralll gidecek diye de boşuna goy goy yapmayın. Zaten gitse de becerip daha iyisini alamaz bizimkiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt