Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip savasan kazma forvet alirsak degisen birsey olmaz.

Spalvis fln geciniz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Doumbia mbia gervinho şu 3 adam bizde olsaydı be su gibi akardık

Transfer beklemiyoruz işimiz gereği insan nasıl uyutulur konusunda yapılan master çalışmasını takip ediyoruz. Haliyle bazen de dayanamayıp bi ihtimal uyanan olur diye dürtüyoruz...

Trabzonspor'un yeni transferi Muhammet Demir'in imza töreni bugün 15:15'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde.

Uzun süredir yoktum renktaşlar nasılsınız ?..Transfer haberi varmıdır ?

Bari biriniz transferi haberi uydurun şöyle uzunca ve gerçekçi bir yazı olsun

Sinanin çabuk oyuncu olmadığını Fener maçında son dakikalarda Alperin geriden gelip onu yakalaması ve geçen haftaki lig maçında sağ tarafta topu alıp pas verdikten sonra devam edememesinden çok net anladık.

Genç yaşına rağmen herif kosamiyor.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!
Sinan korelmis yalniz ilk geldigi zaman olsaydi alper anca motosikletle yetisirdi ona. Hamzanin suursuzluklarindan birisi o cocukla daha ozel ilgilenilmeli.

elmanderden-galatasaraya-engvall-onerisi_14535052455.jpg
ImageVaultHandler.aspx150329114221-uq

Tip olarak da Elmander'e benziyor bu adam yalniz :D
Kuzenini falan mi itelemeye cakisiyor bize acaba

Burak'ın videosunu yazdırıyorum şuan ligde attığı bütün golleri koydum

Yaklaşık 12 dk fln

Var mı böyle yabancı he ? 12 dakikalık gol videosu olan adam,golcü diye boşuna denmiyor :asd22:

Ben damiao ya fitim daha 25 yasında..zamanında 20 milyon bondervisleri görmüş..diğerleri zaten full risk..zivkovic benitez kaputska dn biri gelsede artık takım birlikte çalışmaya başlasa

Galatasaray, Donk'u 24 taksitle almış. Kasımpaşa 24 ay demedi ama çok uzun vadeli bilgisini verdi.cingoz aydın
Bonus kartla almışız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt