Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan oylede ceza yicez boylede koca. Bi sene bosa gitti transfer yapmazsaniz seneye bundan daha kotu olacaz !!!

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu kitleyin diye 5 gün önce dedik, bu mal yönetimle s.çmaya bile gidilmez, daha bunlar iyi günlerimiz.

Mustafa Denizli eger adamsan,biraz karakterin onurun varsa bu aciklamadan sonra istifa edersin???hicbir hedefi olmayan bir takimda kalman icin hic bir sebebin yok...

Adam net konuştu kızıyorsunuz asıl gidin umut taciri dursuna sallayın, net yapamıyoruz nokta diyemiyorlar, yalancılıkla yönetilen kulüp olduk.

dursun sendemi bir sıkıntı var bu bunaktamı yoksa bizdemi bir dediğiniz bir dedğini tutmuyor ulan varsa biraz şerefiniz istifa edersiniz

Taraftari resmen uyutmaya calisiyor Dursun iste, bunu yaz döneminden beri diyoruz. Yaz döneminde bunu Ibra ile basardi, simdi yine yalan atacakti ama Denizli gercekleri anlatti.

uefa dan çok korkuyosan transfer yapamıyorsan Burak'ı satın gitsin bu sezon zaten bitti ama şunu da belirteyim şimdi transfer yapılmazsa yazın hiç yapılamaz

Transfer şart ..

Yöneticilere önce beyin transfer edelim..

Yeminim arkasındayım.. Bu yerli kazmalara para saçmayı kestikleri gün gider lisanslı ürün almaya devam ederim..

Kuruş çalışmayacak bundan sonra..

Mustafa Denizli: "Burak'ın satılmasına sıcak bakmıyorum"

biliyordum :D

Transfer yasagi yersek eger transferde yapmadik simdiden.Bu takim seneye KUME DUSER !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık yapılması gereken yapılmalı,gitmesi gerekenler gitmeli.kalan maçlarda selçuk-donk yerine batuhan,emre colak falan oynasın.forvete de altyapıdan bi genç koyarız.olur biter.heycan duyarız hiç olmazsa.

çok sıkıldım gerçekten,aynı şeyleri söylemekten.Allahım yardım et yarabbim ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt