Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yer belli ! Mekan belli !

Arena / lise / divan / florya

heryeri yakip dagitacaksin , onlara dar edeceksin ...

Dursunun nekadar hoteli varsa hepsini parca pincik edeceksin

anasindan dogduguna pisman edeceksin

gitti arkadaşlar kesin. maçtan gelmekteyim ve istanbuldan gelen arkadaşlarıyla aynı yerde maç izledik ve satıldığını söyledi. kendisi çok yıpranmış ve geçen hafta ki ıslıklanma işiyle noktayı koymuş.
(araztotales - 23 ocak 2016 21:45

gssözlükten bir yorum inşallah doğrudur

bu sefer gol olsun be

bu denizli hala aynı denizli
linnes neden oynamadı
h.balataya 100 kere sorsan solbek oynamak istemez ciğeri bitmiş adamın
carol le neden başlamadın
hiç bir araştırman hazırlığın planın olmadığı o kadar belli ki birşeyler yapacak tek adam sinan ı ezberden çıkarıp umutu sokuyorsun
burağı çıkar sineijder i çıkar olmadı sinanı ileri at linnes i sağ açığa al
aynı şeyleri yapan hamza neden gitti neden sen iki katını alıyorsun

Ne hamzası kardeşim bunlar hamzanin eseri o çapsızın adı gecmesin artık burda

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hamza da bize hoca olabilecek düzeyde değil ama yerine daha iyisinin gelmeyeceği belliydi. Teneke bağlayıp taraftarın yollattığı amrabat bruma telles melonun yerine de daha iyisinin gelmeyeceği belliydi şimdi gidenlerin yerine de gelmeyecek iyisi. Daha iyisini egtirebilecek organizasyon ve profesyoneller yok bu takımda. Takımın sportif direktörü filan var mı? Önce bi cüneyt Tanmanı günah keçisi yaptınız. sonra Hamza, Şimdi Ünal Aysal. Bu mevcut yönetimin önceki yönetimlerin ve gebnel kurulun hiç mi suçu yok? hiç mi suçu yok. Sanki yönetim takıma süper gelirler bulmuş muhteşem oyuncular ve hoca transfer etmiş de başkaları günah keçisi oluyor. En suçlu da taraftardır hep bir günah keçisi bulup geride kalanları şakşakladığı için. Bi de başarılardan şımarıp zamanında yazın takım kurulurken ona buna istemezük çektiği için. Burn kıvırdığınız adamları bile alsak daha iyi durumdaydık şimdi.

abi sıfırdan başlamak lazım her şeye.

muslera ,sneijder dahil para eden her futbolcu satılmalı genç,yetenekli ve başarıya aç bir kadro kurulmalı.
arif abi düşüncene saygılıyım ama hiç içim elvermez bu ikisinin satılmasına ya ama bu ikisi hariç babamda kadroda oynasa satılmasından yanayım net saygılar.

Sevgili renktaşım, ben sana demiştim negatiflik değil maalesef tecrübe diye değil mi? Bu dursun gelmiş geçmiş en yalancı başkan bu ite güvenilmez. Allah bilir 1+1 bile yalandır bu ceza alacak dediyse tebrik bile alabiliriz.

Haklısın kardeşim senden çok özür dilerim bu itin çocukları yüzünden kalbini kırdım sert çıkmıştım . Hakkını helal et zaten soğudum takıma yeterince artık yorum bile yapmayacağım şu şebekeleri izlemeye de gitmeyeceğim. Donk falan savundum yoklukta ama hata bende neyse Allah'a emanet olun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah rızası için 1 ortasaha 1 kanat 1 forvet alın ulan hiç değilse güzel futbol izleyelim

Semih Kaya: "Yabancı sınırını İtalya gibi yapsınlar, 1 tane yeter"
Olcan Adın: "3 tane yapsınlar, ama 3 bile fazla"
Takimin Anasini bellediniz lan..yerli mali yurdun mali......
El arabası olmaz semihten
İtalyada sınır yok embesil herif

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başka transfer yapmıyoruz. bu sene ve en iyi ihtimalle önümüzdeki seneden pek birşey beklemeyeceğiz. daha sonrası içinse çok büyük bir değişim şart oldu. sevdamız GALATASARAY olsada bu durumlar gelmek üzücü.

yer belli ! Mekan belli !

Arena / lise / divan / florya

heryeri yakip dagitacaksin , onlara dar edeceksin ...

Dursunun nekadar hoteli varsa hepsini parca pincik edeceksin

anasindan dogduguna pisman edeceksin

Otellerine saldırırken dikkat edelim eli palalı travestiler falan da vardır.. çünkü bu adamın normal bi müşterisinin olduğuna inanmıyorum

Ulan bir işi beceremediniz cahiller

işe önce denizliyi kovarak başlayın genç ve yenilikçi bi t.direktör getirin ve yerli tayfasını şutlayın. bunları 3 ay içinde yapamayacaksanız defolunhemen çapsız yönetim yoksa bu taraftar ağzınıza eder haberiniz olsun

Sneijderi da artık savunmayı bırakın . Bu sene bir Tane adam gibi Parasını Hakk'ını veren adam yok . En küçük şeyde ben Avrupa'ya gidemezsem üzülürüm diyen adamdan da hayır gelmez. O kadar sinirliyim ki Polat dönemi bu kadar sinirli değildim . Defolup gidin Denizli dursun ve saz arkadaşları

Sent from my iPhone using Tapatalk

emir satonun dediği gibi nöbet bir an evvel kapanmalıdır ve yerine dursun denizli burak defol git başlığı açılmalıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt