Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senelik 2-3-4 milyon eurolar alan adamlarla yollar ayrılmalı.özellikle yeli oyuncularla

Burak, Selçuk ve Hamit ın maliyetleri ile komple takım alırsın. Kadro Yapılanmasını s***** elimize vermişler.!!

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

maci izleyemedim linnes ilk 11görmedim ikinci yari girdimi? girmediyse niye alindi bu soguk sartlarda norvec gibi buz kesen ülkeden gelen bu kosullara daha alisik ve avantajimiz olmazmiydi? baska sorum donk diye bi kszmaya 30yasinda deydimi 2.5mio euro üstelik bi kac aya bedavaydi

son sorum bu takim ligi ilk 5de bitirirmi?
Girmedi ilk 5 e gireriz lakin rakiplerin sayesinde

Ligde ilk 4'e girelim de Avrupa cezasını çekelim.

Tek hedefim bu şimdilik.

Dursun gider ve lider bir başkan gelirse herşey düzelir. Yoksa karşıyakaya, altaya benzetir sonumuzu.

Götüne pantalon alamayan adama koca kulübü teslim ettiler yazıklar olsun...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

drogbalar eboueler sneijderlardan sonra yine kümede kal galatasaraya geri döndük.

Dursun gider ve lider bir başkan gelirse herşey düzelir. Yoksa karşıyakaya, altaya benzetir sonumuzu.

Götüne pantalon alamayan adama koca kulübü teslim ettiler yazıklar olsun...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahahahahahaahahaha yeminle bütün sinirim geçti ilahi rengdash :D :D :D

Yüreği olan, gerçekten Galatasarayı seven yöneticilere sesleniyorum..

( Muslera ve Sneijder hariç )Tüm oyuncuların yıllıklarını arkadaşımızın da dediği gibi 1 milyon euro'ya indirin..

Kabul etmeyenleri taraftarın önüne atın biz onları çiğ çiğ yeriz..

1 milyon euro'nun üstünde para kazanmayı hakeden futbolcu yok TÜRKİYE'de..

Şu saatten sonra lisanslı ürün alan maça gidende ben akıl falan aramam..

Son düzenleme:
Yarim sezon top oynamamis gırosroys bugün 90 dakika oynamis linnes sanki marstan geldi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nobeti kapatib artik debizlinin aciklanalaribdan sonra 2 yildir bekledigimiz forvet transferi yalan oldu.Kanser olmaya hazirlanin artik

Yahu jem, José, Bilal ve Donk'u alacağımıza Adam gibi bir tane DMC alsaydık bugün Şampiyonluk yarisindayık.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt