Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burakli duygusal kliplere baslamis Twitter da takipci kovalayan serefsiz ergenler.

Millette altina kral falan yaziyor.

Delirmemek mumkun degil.

yüksek bonservis demiştim zaten önemli olan düşük maaş vermek. bizim belimizi büken bonservis değil aşırı yüksek maaşlar.
Ya brumaya bile verilen paralardan dolayi surekli suclu bulma derdindeyiz. Bizde olmaz o is imkansiz. Hem yapiya uygun bir ligimiz de yok. Melonun 10 yas genci degil zaten melonun 10yas genci gelse tekmeleriz.
27yasinda melonun genci gelsin 2.5 alsin. Yanina 1 alan ucuz kosan genc koyarsin siritmaz daha karli cikarsin. Arsenallesmeye calismaya gerek yok. Keza az tecrubeye yoneldiler basari gelmeye basladi adamlarda

Arif U. Baskan olsaydi
Sezona böyle mücadele gücü yüksek olan takim ile baslardik

________
|Enyeama|
Samba Shittu Sakho
Richards Mikel Diarra Wanyama Elokobi
Traore Akinfenwa

400_F_7946776_e9z3TGMIPXq57HuM2cchxomQ07XrinvC.jpg

37760-1448525893.jpg

s_29016_164_2009_1.jpg
s_13736_355_2009_1.jpg
s_47713_31_2013_09_26_1.jpg

32617-1409567817.jpg
s_30739_631_2013_06_24_1.jpg
s_23914_932_2013_08_21_1.jpg
s_77760_371_2012_1.jpg
s_42048_543_2013_05_22_1.jpg

s_69006_2700_2013_11_19_1.jpg
s_32798_2814_2014_02_11_1.jpg

Son düzenleme:
Ite bak 7 yabanci oynatiyor simdi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Kanka bu Bursa'ya imza attiginda ben demistim burada bu itoglu orada bütün yabancilari oynatir diye. Biliyor oradaki yerlileri oynatsa anasini bellerler bunun.

Tabi bir de bizdeki gibi yabanci sayisini minimum düzeye cekemedi orada Allahin cahili. Saka gibi ya lige 8 yabanciyla basladik, bunlarin 3 tanesi yeni gelen ve kapali kutu olan Jose, Denayer ve Carole'du.

FYI: Galatasaray meminta AC Milan untuk meminjam Luiz Adriano dan opsi membeli di akhir musim

edit

Son düzenleme:
-------------------------------------muslera------------------------------------

---linnes--------------denayer------------chedjou-------------telles---------

-------------------------------darida-----------------mbia---------------------

-----------------------------------------sneijder-------------------------------

------ben arfa----------------------------------------------konoplyanka-----

-----------------------------------------eto'o----------------------------------

linnes 2 milyon

denayer 500 bin

darida 3 milyon

mbia bedelsiz

ben arfa bedelsiz

konoplyanka bedelsiz

eto'o bedelsiz

akıllı bir yönetim ve teknik ekip olsa sezon başı şöyle bir kadro kurmak hiç de zor değildi!!!!!

Bu sezonki düşüşümüz 2011'deki gibi başarılı neticelere sebep olur umarım.

Kökten bir temizlik şart, ondan önce de kılıcı keskin baskan ve teknik direktöre.

Sene sonunda kesinlikle kaliteli bir YABANCI HOCAya ihtiyacı olacak. Florya'nın suyundan içmemiş, yolundan geçmemiş, yerli çeteyi hiçbir zaman görmemiş, duygusal bağı olmayan biri!

Burak Yilmaz konusunda resmen oyun oynaniyor.

Türk milletin en büyük karakter özelligi nedi? Duygusal olmalari.

Simdi birde hatirlayin; Burak Yilmaz hep elestirildiginde birden transfer haberleri cikmaya baslamisti.

- Lazio
- Cin
- West Ham

Gecen hafta protesto edildi, yine birden West Ham haberleri cikmaya basladi.

Simdi bakiyorsun Nashui Sezgin denilen adam cikip 'Teklif var, yetkililer ilgileniyor' diyor. Öte yandan bakiyorsun, medya Burak gidiyor yaziyor. Mac esnasinda Burak gol atiyor ve resmen el sallayarak veda ediyor.

Simdi birde mac sonuna gelelim.

Denizli yayinci kurulsa yaptigi aciklamada 'Burak a teklif yok, satilmasina sicak bakmam diyor'
Daha sonra basin toplantisinda yine Denizli 'Bana ulasan bir bilgi yok, bu durumda satilmasini da istemem' diyor.
Bunun üzerine Burak transfer sorusuna ilk 'Yok canim öyle sey' diyip sonra birden ha dur lan numara yapiyoruz mantigiyla '2-3 güne netlesir' diyip geciyor.
Karsi takimin teknik direktörü Bilic transfer yalanliyor.

Simdi soru 1: Burak kendisi 2-3 gün'e netlesir diyorsa, neden kesinlesmemis bir olay icin taraftara el salliyor? Taraftarda bir his yaratma pesinde mi acaba?
Soru 2: Nashui Sezgin'in dedigi gibi yetkililer ilgileniyorsa, bundan Denizli haberdar olmaz mi? Olmali normalde, ama niye haberi yok?

Olay tamamen ne? Dedigim gibi duygusalligi bilerek veda numarasi oynamak, 'Bu zor dönemde takimi birakmadim' diyerek camia nin gözüne girmek.

Biz bunlari cok gördük.

Burak Yilmaz konusunda resmen oyun oynaniyor.

Türk milletin en büyük karakter özelligi nedi? Duygusal olmalari.

Simdi birde hatirlayin; Burak Yilmaz hep elestirildiginde birden transfer haberleri cikmaya baslamisti.

- Lazio
- Cin
- West Ham

Gecen hafta protesto edildi, yine birden West Ham haberleri cikmaya basladi.

Simdi bakiyorsun Nashui Sezgin denilen adam cikip 'Teklif var, yetkililer ilgileniyor' diyor. Öte yandan bakiyorsun, medya Burak gidiyor yaziyor. Mac esnasinda Burak gol atiyor ve resmen el sallayarak veda ediyor.

Simdi birde mac sonuna gelelim.

Denizli yayinci kurulsa yaptigi aciklamada 'Burak a teklif yok, satilmasina sicak bakmam diyor'
Daha sonra basin toplantisinda yine Denizli 'Bana ulasan bir bilgi yok, bu durumda satilmasini da istemem' diyor.
Bunun üzerine Burak transfer sorusuna ilk 'Yok canim öyle sey' diyip sonra birden ha dur lan numara yapiyoruz mantigiyla '2-3 güne netlesir' diyip geciyor.
Karsi takimin teknik direktörü Bilic transfer yalanliyor.

Simdi soru 1: Burak kendisi 2-3 gün'e netlesir diyorsa, neden kesinlesmemis bir olay icin taraftara el salliyor? Taraftarda bir his yaratma pesinde mi acaba?
Soru 2: Nashui Sezgin'in dedigi gibi yetkililer ilgileniyorsa, bundan Denizli haberdar olmaz mi? Olmali normalde, ama niye haberi yok?

Olay tamamen ne? Dedigim gibi duygusalligi bilerek veda numarasi oynamak, 'Bu zor dönemde takimi birakmadim' diyerek camia nin gözüne girmek.

Biz bunlari cok gördük.

+1905

Burak iyi bir futbolcu değil ama çok sağlam bir oyuncu.

Bakınız: Doğuştan Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor için ölürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt