Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.885
- 2.622
- 1.618
amartey alındı bile
Leicester'e gitti biliyorum önemli değil zaten biz bunlardan kimseyi alamayız öyle bi yönetim yok şuan bizde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amartey alındı bile
Kweukeeeeeeeeeee
Medya Kocaeli
@medya_kocaeli
Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'dan Kweuke ile anlaşmaya vardı. Bu transfer için Galatasaray 1,9 M€+Umut Bulut'u verecek.
sil sil sil çabuk şimdi Aydın Aslan sevinçten karı kız fotoları saçmaya başlar 1 ay ban yer..Kweukeeeeeeeeeee
Medya Kocaeli
@medya_kocaeli
Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'dan Kweuke ile anlaşmaya vardı. Bu transfer için Galatasaray 1,9 M€+Umut Bulut'u verecek.
yeni oyuncu mu ben tanımıyorum kendisini?Hamit Altıntop, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.
bence yine uğraşıp uğraşıp bize yapamadık devre arası diyip küfür ettirecekler.. ne değişicek kocaman bir hiç en çokta linnesin geldiğine üzülürüm zırtolarKanat cok önemli Bora, iki yildir diyorum. Ayrica Benitez false 9 da oynar, tabi fossil Denizli oynatirsa.
He forvet tabi gelmeli ama bana göre kanat ve forvet gelmeyecek, transfer fln olmayacak.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Vay be. Kweuke haberine bile sevinecek duruma geldim![]()
sondk
Galatasaray, Chelsea'nin forvet oyuncusu Loic Remy transferinde sona yaklaştı. (Ingiliz Basını)
sondk
Galatasaray, Chelsea'nin forvet oyuncusu Loic Remy transferinde sona yaklaştı. (Ingiliz Basını)
hocam kaynaksız duyumun cezası var..
sondk