Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımı mı protesto ediyorsunuz ? :D Dün Burağı yalayan kimdi ? 1 Ay önce Yönetim İstifa dendiğinde taraftarı döven kimdi ? Jose ve her ne kadar sevmesekte Umut ıslıklanırken nerdeydiniz ? Niye sahip çıkmadınız. Sıkıyorsa bi Muslerayla Sneijdere dokunun bakın nasıl başınıza yıkılır o stad eroinciler

dün burakı kim yaladı

gereksiz bir tepkiydi

yönetimi stadda istifaya çağıran sen misin

muslera sneijder dışında stadda takıma tavır koyan sen misin

Forumlara bakıyorum millet forvet dileniyor,sözlüklere bakıyorum herkes forvet transferi bekliyor,Twitter'a bakıyorum herkes ''forvet forvet'' diye diye inliyor, stada giden taraftar forvet transferi beklediğinden istediğinden Burak'ı Umut'u artık yuhluyor.
Futbolun ucundan anlayan herkes Galatasaray'ın forvete ihtiyacı olduğunu görüyor.

BİR BUNAK DENİZLİ GÖRMÜYOR. ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN. ÖRÜMÜZÜ YEDİNİZ GELEN GİDENİ ARATIYOR YA BU NEDİR YA BU NEDİR ? FORVET ALIN ULAN FORVET ALIN.
ÇILDIRACAM YA,KAFAYI YİYECEM. BURAK YEDEK KALMASIN DİYE FORVET ALMIYORLAR YA BUNDA EMEĞİ GEÇEN HERKES BİTSİN YOK OLSUN BU KULÜPTEN ARTIK.
HER MAÇ İZLERKEN ELİM AYAĞIM TİTRİYOR ARTIK REVA MI LAN BU BİZE HERİFLER ? ELİN OĞLU GİDİYOR RVP,FERNADAO,GOMEZ'İ ALIYOR YETMİYOR YEDEKLERİNİN YEDEĞİ BİZİM İYİ BİZ HALA BURAK'I KORUYORUZ,UMUT'U ÖVÜYORUZ.
DİYECEK BİR ŞEY YOK ARTIK.

masajrahatlama.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumlara bakıyorum millet forvet dileniyor,sözlüklere bakıyorum herkes forvet transferi bekliyor,Twitter'a bakıyorum herkes ''forvet forvet'' diye diye inliyor, stada giden taraftar forvet transferi beklediğinden istediğinden Burak'ı Umut'u artık yuhluyor.
Futbolun ucundan anlayan herkes Galatasaray'ın forvete ihtiyacı olduğunu görüyor.

BİR BUNAK DENİZLİ GÖRMÜYOR. ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN. ÖRÜMÜZÜ YEDİNİZ GELEN GİDENİ ARATIYOR YA BU NEDİR YA BU NEDİR ? FORVET ALIN ULAN FORVET ALIN.
ÇILDIRACAM YA,KAFAYI YİYECEM. BURAK YEDEK KALMASIN DİYE FORVET ALMIYORLAR YA BUNDA EMEĞİ GEÇEN HERKES BİTSİN YOK OLSUN BU KULÜPTEN ARTIK.
HER MAÇ İZLERKEN ELİM AYAĞIM TİTRİYOR ARTIK REVA MI LAN BU BİZE HERİFLER ? ELİN OĞLU GİDİYOR RVP,FERNADAO,GOMEZ'İ ALIYOR YETMİYOR YEDEKLERİNİN YEDEĞİ BİZİM İYİ BİZ HALA BURAK'I KORUYORUZ,UMUT'U ÖVÜYORUZ.
DİYECEK BİR ŞEY YOK ARTIK.
Kardeşim yavaşça elini klavyeden çek ve derin bir nefes al.

Moderatör tarafında düzenlendi:
EZEQUIEL PONCE nin diz baglari kopuk, neye aliyoruz bari bunu demeyin artik inandiricilik diye birsey kalmaz.

hahaha Burak'a yapılan tepkiye gereksiz diyeni de gördüm
Burak bey kendisi gereksizdir ama kendisine yapılan herşey müstehaktır

burak-y%C4%B1lmaz-vs-robin-van-persie_797503.jpg

Bu hain üzülmesin diye forvet aldırmayan adam adam değil.

Konumuzun icine eden Yavuz Baran a selamlarimi gonderiyor kendisine sevgi dolu kucaklar diliyorum.

Allah aşkına golfe yönelin. Allah'ın adını verdim bak. Şu adamı savunmayın artık. Yabancı olsaydı deniyor. Arkadaş zaten sorun da bu adam yabancı transferleri engelliyor. Üstelik bu taraftar Hakan Şükür'Ü filan yabancı diye mi sevdi.

Burak kazmadır, gelmesi hatadır Bir an öce deolup gitmelidir. Bir daha Galatasaray ile adı yan yana bile anılmamalı.
Hakan şükür söyledin efkarlandım :(
Bize onun gibi birisi lazım

Kime göre ? Sana göre mi ?

Gerçek Galatasaraylı,takımını gerçekten seven kesim takımda kalmasından yana

Siz burada Fm den adam bulup hadi alalım derdindesiniz.Kulübün ne kadar zor durumda olduğunu göremiyorsunuz

Hem forvet alıp hem kanat almak geleceği çöpe atmaktır

CL de atılan goller felan çabuk unutulmuş

Alıştık artık bizim taraftar unutkandır

O'nun atttığı, atacağı golleri.... tövbe tövbe..

Galatasaray traftarının %90'ı nefret ediyor bu kazmadan siz boşuna yalıyorsunuz. Muhtemelen ya dayak yiyerek ya da ağlayarak gidecek. yaşayıp göreceğiz.

Bu kazmalıkta bir adamın bu takımda oynaması dahi utançtır. En kısa zaman çektirip gitmelidir.

03:10'da Benitez'in macı var.11 baslıyor.

C. A. IndependienteOnaylanmış hesap
‏@Independiente
#Independiente - Los 11 vs River: Rodríguez; Toledo, Pellerano, Cuesta, Tagliafico; Aquino, D. Rodríguez, Ortiz, Trejo; Benítez, Lucero.

dün burakı kim yaladı

gereksiz bir tepkiydi

yönetimi stadda istifaya çağıran sen misin

muslera sneijder dışında stadda takıma tavır koyan sen misin

Joseye yapılan gerekli bir tepki miydi ? Maç sırası Manciniyi istifaya çağırmak gerekli bir tepki miydi ? Zamanında Hasan Şaş'a sövmek gerekli miydi ? Amip gibisiniz işte para kaynağı kesilince tepki koy para kaynağı gelirse yalamaya başla hemen. Defolup gitseniz staddanda bi kurtulsak. Bildiğiniz 3 beste var,arada bi allah var kareografi işini beceriyorsunuz başkada bi numaranız yok. Faydanızdan fazla zarar var

geldim gittim hala bu zeki şentürk nöbette ultro tartışıyor ne zaman atılıcak bu adam nöbetten banlanmasında konudan uzaklaştırırsın bir zahmet kirletiyor nöbetin anasını ağlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt