Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ponce'yi mi almisiz ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabriye anlık protesto yapanları niye dövdünüz o zaman ? Sen ver hadi buna cevap.

Yönetim parayı bağladı sustunuz ne zaman Dursun kaynakları kesti sesinizi çıkardınız. Yönetimi istifaya çağırdık diye övünüyor bide. Bi zahmet çağırın takımı rezil rüsva ettiler

ispatlayabilir misin bunu

adamın rahatı yerinde para verip susturuyorsa niye parayı kesip başını ağrıtsın

çocukça şeyler bunlar

civciv'in "ajan kılıklı Y.Ş." dediği @Yasin Şimşek mi acaba? :D

vurun-kahpeye-jyr.jpg

Yasin beyden alinit :: Fenevli İs arkadasim hesabimi calmis yahu.Simdi internetim yok telefondan avatarimi degistiremiyorum.24 unden sonra degistirecegim,

ov yeeaa yeni duyumcu mu var forumda

Transfere 12 15 milyon euro ayrılmış is yapcak yönetici yok şaka gibi yönetici olsa para ayrılmaz para ayrilsa yönetici olmaz

Süpermiş. Yönetim uyumlu duyumcu sakat adamı kiralık transfer ediyor. Muhteşem iş.

Adamın bulutla takıntısı var sanırım, madem fake hesap alacaksın soyadını niye hep bulut diye alıyorsun :(
Adam da üşenmemiş 3 gün içinde 4. hesabı açmış :)

hesaplar yeni değil 2011 hesabıydı bu seneler evvel 3-4 tane almış demekki hırto

Menejer kılıklı bi adam Ponce dedi

Ama herif 6 ay daha sakatmış

Görün bakın Galatasaray muhakkak alacak bunu dedi

forum yönetiminin bilgisi varmış adamdan

ispatlayabilir misin bunu

adamın rahatı yerinde para verip susturuyorsa niye parayı kesip başını ağrıtsın

çocukça şeyler bunlar

Ne kadar yüzsüz karaktersiz bi grup olduğunu farkedememiştir. Senin şimdi ua'da derecen ne kimlerle takılıyosun bilmiyorum profilindeki gibi yaşın gerçekten 35 ise uzun yıllardırda içlerindeysen muhtemelen Sucugille falan takılıyorsundur. Ama gittiğiniz yol yol değil. Galatasarayın üstündeki en büyük 2 sülük ua ve lise.

Hakan kardesim gozumuze Delikanliliga ile girmistir.Kusu sapanla vurdugu icin Kuslar cemiyeti baskanini davet ediyorum.Kus oldurmek hayvan katili demek.

30 milyon taraftartan [en azından maç anında] bir övünmeyen sen varsın demekki

Maç anında helal olsun dedim tebrik ettim sadece. Çünkü gerçekten zor iş. Onuda uA üni için yaptım desem yeridir. Orda birçok insan evini okulunu işini bırakıp onu hazırlıyor ordaki emeğe saygı duyarım. Sadece ona ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt