Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arjantinde daha gece saat 2.50 sabah olsunda kulübe gelsinler karar versinler diye bekliyecez mecbur

Bu camianın psikolojisini bozan adamlar Burak, Hamit, Semih gibi yatanlar. Hala ne Jose'si Koray'ı ya budama dediği bu muydu MD'nin

D5803 cihazımdan gönderildi

Resmi olarak transferin bitmesine 2 hafta kaldı işi son güne bırakıp yine evrakları yetiştiremeyecek bu iş bilmezler.

Dursun sayesinde bu dönem skandalların takımı olduk.Nasıl bir iş bilmez uyuşukların eline düştüysek bizi rezil etmek için ellerinden geleni yapıyor.Fenerli bir yönetici koysan başkanlığa bu kadar saçmalamazdı.

Burak muhabbeti cok farklı yerlere gitmeye başladı. Burak efendinin bu saatten sonra klube verip vereceği sadece zarardir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihin, transfer konusunda en mal yönetimi ile karşı karşıyayız. Abv yönetim.

millet her yil kalite yükseltmeye calisir. bizimkiler bile bile göz göre göre kaliteyi düsürdüler. takimin en yetenekli isimlerinden:

melo, bruma, amrabat, telles, drogba gitti,

yerlerine capsiz ve vizyonsuz transferler yapildi:

carole, jpk, Jose rodriguez, podolski, carole

denayer haric Adam gibi Transfer yok bu sene. o da sans yani.

yahu 7 milyona git ben arfa'yi getir tribünleri costurur, stada 4-5bin kisi daha ceker.

Taraftarın psikolojisini bozan hamza ve yönetim tez zamanda tımarhanelik olmanız en büyük dileğim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmza paraları vardır o beleş futbolcuların
Alagavatlığın lüzumu yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni sezon sabri ve burak kopekleri hala bu kulupte bulunuyorsa onlari gonderemeyen taraftarin ****** --*******.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yönetimin Sayın Denizliye destek verdiği aşikar. Kaybetmek istemiyor. Bu nedenle de istediği transferleri yapmaya çalışıyorlar gibi duruyor. Denizliyi de kaybederlerse zarar dahada büyük olacaktır.

Bugün günlerden forvet

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt