Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.demiri trabzon almış bunlar hala nasıl transfer yapabiliyor yahu 3 oyuncu fifaya başvurup sözleşmesini fesih etti 2 si son dakikada paraları yatınca kaldılar onlarında başvurusu var fifada. fifa ile tff'nin gücü anca başta samsunspor ve mersin olmak üzere anadolu takımlarına yetsin.

aynı zamanda telles 6,5m a geldi 1,5m kira 8,5 da opsiyon var aynı zamanda kur farkı var aynı şekilde bruma da alındığında 27m tl ye falan alındı şimdi satılırsa ona yakın bir fiyatla gitmiş olucak

tamam onuda kar yaptik ali o da cok buyuk basari.

Hafta sonu biter denilen transfer pazartesi bitti hala ortada yok.topunuz yalancısınız......

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkisinden de zarar etmeyeceğiz iyi genç oyuncuyu her zaman satarsın.

cok para kazandik dedim. biz bu isi yapamiyoruz, hala nesini savunuyorsunuz anlamis degilim
geliyor adamin biri amarteyi keske biz alsaydik diyor. ulan 6 aydir lestere gidiyor herif, hergun danimarkada haberleri cikiyor, ha bide boyle bir durumda olan galatasaray gelip lestere rakip olacak amartetyi 7'den fazla verecek oylemi? hayatda olmaz arkadasim ya, hayatda.
yokmu soyle bir duz mantikli olan acayip fantaziler kurmayan yav

ben gidip dong cok iyi bir transfer demedim, ama gidip amarteyi ve dongu karsilastirmak cok yersiz cok sacma oluyor ama.

d58e569230e442fa8ec9a525c376aa92.jpeg

vay su durusa bak..
fizik kurallarina resmen meydan okuyor dani "tarik" alves.

aldigin her kurus helal-i hos olsun.

Ulan şaka maka bu bu Benitez'e de 7M verirlerse varya... 7M ne demek lan 7M. Ya tutarsa transferine bak. Para bok zaten ya artık fantazi peşinde koşuyoruz.

basından beri benitezi yazan hesap

SARI KIRMIZI ‏@SARIKIRMIZINEWS 5 dk.5 dakika önce Türkiye
Martin Benitez hayırlı olsun.

buragın ve buragı destekleyen spor muhabirlerinin ebesini şapacak kıvama geldik.çok şükür.burak yolun sonunda...sıra selçukta.

mallar gidip interpendienteden kredi gecmislerdir simdi, galatasaray bu isden nasil cikacak acaba merak ediyorum

Fifa cezası falan hikaye 6.5 Pione Sistoya falan verilse kimse tek kelime etmezdi Brumaya olduğu gibi

Herkes Beniteze çamur atcak yer arıyo yok Ontivero Carrusca ya UEFA.

Bu mantıkla Premier Lig , Fransa Ligi ve kuzey ülkeleri dışında oyuncu almamamız gerekiyor çünkü tutmuyor.

Daha gelmeden izlemeden köstek olmanın anlamı yok , bu işin her tarafı risk iyidir kötüdür oynayınca görürüz

Fifa cezası falan hikaye 6.5 Pione Sistoya falan verilse kimse tek kelime etmezdi Brumaya olduğu gibi

Herkes Beniteze çamur atcak yer arıyo yok Ontivero Carrusca ya UEFA.

Bu mantıkla Premier Lig , Fransa Ligi ve kuzey ülkeleri dışında oyuncu almamamız gerekiyor çünkü tutmuyor.

Daha gelmeden izlemeden köstek olmanın anlamı yok , bu işin her tarafı risk iyidir kötüdür oynayınca görürüz
pione gelecekden se martinez gelsin daha iyi, en azindan ne bok oldugunu bilmiyoruz

İspanyolcayı sökecem sonunda ne transfermiş be kardeşim olumlu olumsuz bir sonuç gelsin artık.

Amartey'i Leicester'ın elinden alabileceğimizi sanan varsa hiç bir şeyden habersizdir,bilmeden yorum yapmayın,yaz transfer sezonunun son günü çalışma izni nedeniyle iptal olmuştu transfer,ayrıca Epl'de oynamak varken bize gelmezdi oyuncu ayrıca,Leicester ile transfer yarışına girsek onların çıkabileceği paralara çıkamayız

Amartey'i Leicester'ın elinden alabileceğimizi sanan varsa hiç bir şeyden habersizdir,bilmeden yorum yapmayın,yaz transfer sezonunun son günü çalışma izni nedeniyle iptal olmuştu transfer,ayrıca Epl'de oynamak varken bize gelmezdi oyuncu ayrıca,Leicester ile transfer yarışına girsek onların çıkabileceği paralara çıkamayız
oh be sonunda adam gibi dusunen insanda varmis forumda.

Benitez ileride isterse 50 milyonluk oyuncu olsun bilmiyorum nasıl biri. Ama bir gerçek var bu adamın piyasası 7-8 milyon değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt