Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu paraya Carrillo alinir +Remy/Doumbia 1.5 sene kiralanirdi opsiyonlu..

doğruysa büyük kazık yemişiz.

Gene mal mal isler benitez ne aga 8 milyon verilecek 1-2 milyon versen. Belki anlAriz

Sıkışınca böyle oluyor yapacak birşey yok. Transfer sezonu açıldığında pazarlığa çıkarsan biran önce olsun diye her istediklerine he demek zorunda kalırsın adamların.

Bonservisinin altında ezilir. Rakamlar doğruysa çok küfür yer Benitez.

Not düşelim. 4'den fazla verilmemeliydi

Sezon başında harcanmayan paralar şimdi harcanmaya çalışıyor iş işten geçtikten sonra neye yarayacak. CL gitti UEFA'da çok büyük bir ihtimalle eleneceğiz. Ligi desen iki tane asalak rakibinin hatalarını bekleyeceksin.

Oha Nasıl alabiliriz o kadar yüksek popülaritesi olan Bir yeteneği(!)

1 Haftadır adamlar zaten 8m istiyodu artık vermişiz helaaaaal.

Telles'i de 6.5 milyona almistik. En kötü 8'e satiyoruz iste Inter'e.

Benitez icin de aynisi gecerli. Yeter ki DOGRU kullanilsin.

Yönetim defolll martin benitezi aldık kazığın dik alası yüzde 85 ine 7.5 milyon diyolar allahım sabır ver

bizim bu adama 8m euro vermemiz için en kötü istatistik 12 gol 15 asist falan olmalıydı o da en kötü

Bizim o kadar paramız varmıymış yav ? Pek ihtimal vermiyorum ama umarım deli fişek bir şey çıkar bu oğlan.

Transfer yapsınlar da artık rakamlara bakmıyorum. Sanki kulübü ben yönetiyorum. Bir bildikleri vardır herhalde deyip geçiyorum. Biz neler gördük neler. Fatih terimin 2. döneminde yapılan transferlerin haddi hesabı yoktur. O gün bugündür zaten kulüp düzelmedi. Belki kötü dediğimiz iyi olacak. Bekleyip göreceğiz.

bizim başkan zaten mal nasıl doğru düzgün iş yapmasını beklersin. Adam YETENEKSİZ oyuncuyu tanıyor ve parayı basıyor büyük başkan:D.. Yine ters iş yapıyor yetenekli adama vereceksin parayı gerizekalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt