Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik taraftar zihniyeti iste.

Oyuncu gelmeden maliyetine bakip yerin dibine sokuluyor. Bir mac kötü oynasa yani 'zaaa 7 milyona aldik, 10 gol atmaliydin' diyenler olacaktir.

Görende sanki 20m verdik sanacak.

Bu transferde benim aklıma yatmayan çok şey var avrupayı gezip 2.5-3 milyon euroluk adamları 300-500bin euro fark için almayan bir yönetimin gidip bu çocuğa 8 milyon euro vermesi adamı çok işgillendiriyor yahu almıyor aklım mantığım almıyor. Lan ver 2 milyon euro edmilsonu al bi dursun oynatmaya başla yanına da gerek görürsen yine alırsın gençlere yatırım yapmış olursun hemde kanatları güclendirmiş olursun.

Hele aklıma tabata geliyor daha bi kurkuya kapılıyorum. Denizli komisyoncunun babası mıdır nedir.

Aklıma gelen başka bir olasılıkta yasini 5m € üstüne iteleyeceğiz

Transfer yasağı falan gelmez. En fazla para cezası verir UEFA.

Benitez transferinde rakamlar doğruysa nefes bile aldırmamışlar.

7 milyonluk yagli kazik girmek üzere,eger haberler dogruysa.
Ulan o paralara Carillo alinirdi be..abv.

Bence yaz dönemi yasak gelecegi icin yüklü giriyorlar.

Yüklü girsinde gidipte ismini bile ilk defa duydugumuz adama 7 8 m euro vermek normal bir durum değil.1-2m euro olsa neyse risk alınır.Ama şimdi o paralara direk katkı yapacak onlarca oyuncu varken bu herife bu parayı gömmek saçmalık.

ULAN dursun 7 MILYONUN KACINI CEBE ATACAN VE O PARAYLA KAC TON PILAV YIYECEN HA

nesi rezilik anlamadim

7 milyonluk amertey genç diri kuvvetli hızlı ,ön liberonun hası ... 2.5 milyonluk donk stoper,ağır ve 30 yaşında... mevcut rakamlar göz önüne alınırsa donk ,amerteye göre 3-4 kat daha pahalı,inanılmaz fahiş paralara alınmış bir oyuncu ,amartey ise cidden ucuz kaliteli büyük bir yatırım..

yetenekli olabilir bu cocuk. ama 7m fazla ya... amrabat olmasin yine..

Hadi buyuk bir mucize olduda bu elimizde patlamadi. Diyelim forvet ne olacak butun parayi buna gomuyosun

Oyuncu gelmeden maliyetine bakip yerin dibine sokuluyor. Bir mac kötü oynasa yani 'zaaa 7 milyona aldik, 10 gol atmaliydin' diyenler olacaktir.

la daha ne vercek 8m euro vermişiz tabi ki gol atacak asist yapacak ben mi yapıcam adamı delirtiyonuz ya

7 milyonluk amertey genç diri kuvvetli hızlı ,ön liberonun hası ... 2.5 milyonluk donk stoper,ağır ve 30 yaşında... mevcut rakamlar göz önüne alınırsa donk ,amerteye göre 3-4 kat daha pahalı,inanılmaz fahiş paralara alınmış bir oyuncu ,amartey ise cidden ucuz kaliteli büyük bir yatırım..

amarteyi alabilecek sanan bir taraftar daha cikti. biraz mantikli dusunun ya.

Allahtan okadar para vermiyoruz kimseye yoksa uçması falan beklenecek oyuncunun.

martin-benitez.jpg

Aynen bu sekilde sevinmelisin gol attiktan sonra..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt