Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 milyonluk amertey genç diri kuvvetli hızlı ,ön liberonun hası ... 2.5 milyonluk donk stoper,ağır ve 30 yaşında... mevcut rakamlar göz önüne alınırsa donk ,amerteye göre 3-4 kat daha pahalı,inanılmaz fahiş paralara alınmış bir oyuncu ,amartey ise cidden ucuz kaliteli büyük bir yatırım..

ama biz amarteyi alamazmışız :P

Arkadaşlar şimdi en önemli soruyu soruyorum, bu benitez forvet mi, kanat mı, kanasa forvete kim gelecek, forvetse kanata kim gelecek?

Hamza'da Carole daha iyi diyip Telles'i sattı şimdi görüyoruz solbekte halimizi.

-Tapatalk-
Carole oynadığı dönem Telles'den çok daha faydalı oldu. 2-3 pas hatası yaptı diye savunmaya kattığı verimi es geçmeyenlerdenim ben.

Ezbere konusmayalim. Kac macini izledin?

İlk yarı maçlarının çoğunu izledim. İnterin 1. sol beki Juan Jesus. O sakatlandı oynadı sezon başlarında. Gene leş gene leş. Etliye sütlüye karışmayan verimsiz bir herif.

Son düzenleme:
Twitter'da dalga geçiyor herkes şurda iki maçını izleyip alınsın diyenler çok komik

martin-benitez.jpg

Aynen bu sekilde sevinmelisin gol attiktan sonra..

Benitez fanclub ı ne zaman kuruyoruz ?

kardeşim ben boş işler peşinde koşmam ,amertey donka göre çok ama çok ucuz ve büyük bir yatırımdır, 30luk donk orta saha bile değildir ve inanılmaz büyük bir kazıkdır.

yahu ben dong ile bisey yorum yapmadim hala bana dong diyorlar ya. AMARTEYI NASIL ALACAKSIN. heralde bu forumda Amarteyi en cok takip eden benim, hala amartey diyorlar, her hafta amartenin epl'e gidecegi soyleniyor. ha lanet olsun, bu yonetim gidip erik sviatchenkoyu almadi o baska bisey. amarteyi unuttun o adam zaten gelmezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt