Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik taraftar zihniyeti iste.

Oyuncu gelmeden maliyetine bakip yerin dibine sokuluyor. Bir mac kötü oynasa yani 'zaaa 7 milyona aldik, 10 gol atmaliydin' diyenler olacaktir.

Görende sanki 20m verdik sanacak.

Lan :D yazın melo'dan 3.5 kazandık ehhe diyen bi başkan vardı başımızda. zatmet edip imza parası veremediğimiz bir knoplyanka vardı maxi vardı gomezi alamadık misal. Sebep çok para veremememiz idi. Böyle bak olaya.

Telles'i bile 8 milyon euroya opsiyonlu satmış takımız madem bu kadar paraya ihtiyacımız yoktu ne diye telles ile melo'yu yollayıp takımın içine ettik.

Bana kalırsa her sene böyle transfer yapmalı kulüp yılda 15 milyon euroluk oyuncu üzerine koyamayacaksak zaten batalım koltuk buzdolabı falan almıyoruz 5-10 sene gitsin katkı yapılmalı muhakkak. Yılda 15 milyon euroluk adam akıllı transferler ligde 2.likten aşağıya düşmez her sene ş.liginin gediklisi oluruz zaten.

He kesin öyle. Mancini günah cikarmak pesinde heralde. Arkadas bu nasil kafa ya?

Kendi kazigi oldugu icin almis, te allahim ya.

Onu en fazla Mancini beğenir aldırır onun için söyledim yoksa Telles'in de 6 milyonluk bir piyasası yoktu o verilen parayı kimse açıklayamaz. Bize soktuğu kazığı çıkarıp Inter'e soksun yeter Mancini ile daha işimiz olmasın zaten.

Biri Avrupa cezasi gelecek diyor digeri transfer cezasi diyor. Hangisi beyler ?

Hamzaoğlu açıklama yapar. Ben olsaydım almazdım Umut bulut sağ kanat oynardı istatistikleri daha iyi. Gerek yok derdi. Arkadaşlar transfer gerçekleşsin de. Direnmeyi bırakalım. Onların dediği zaten olacak. Zevk alabiliyorsak alalım yoksasını düşünemiyorum :)

Galatasaray da hain var soyuluyor lan kulüp.

Carole oynadığı dönem Telles'den çok daha faydalı oldu. 2-3 pas hatası yaptı diye savunmaya kattığı verimi es geçmeyenlerdenim ben.

Öyle ya da böyle bu takım gol yiyor.Ama gol yediği gibi hücuma kalkıp gol atamıyor.Telles hücumun kilit adamlarındandı özellikle Sneijder ile gayet iyiydi.Ayrıca Carole yeni bir bekti ve tamamen sürpriz bir isim ne olduğunu bilmediğimiz bir adam için transferin son günü takıma 1.5 sene adapte olmuş Telles'i kiralamak mallıktanda öteydi.

-Tapatalk-

Madem para vardı sezon başı akliniz neredeydi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ula hakan git boca juniorsu tut her ufak tefek latin topcuya ayilip bayiliyon orda cok vardir onlardan :ka19: :ka21: :asd22:

Carrillo neden ilk yarı hiç top oynamamış biliyor musunuz ? Bende bilmediğimden soruyorum.
Kulübü sözlesme uzatmak istedi,kendisi istemeyince kadro disi birakildi diye biliyorum.
Yanlis biliyorda olabilirim,tam emin degilim.Ama sakat falan degil bildigim kadariyla.

7m verdiler sen 9 ver al beniteze nasıl 8 veriyorsun

te allahim. evet sen 9 ver bakalim, cokta kolay yani, sonra lester durup ha tamam biz cekiliyoruz diyecekti demi. bikerede mantikli dusunun ya, sen amartey olsan lesteremi gidersin, para bok gibi, lig harika herkes seni izliyor, yada mal mal turkiye ligine gidip kariyerini mi bozarsin?

Hamzaoğlu açıklama yapar. Ben olsaydım almazdım Umut bulut sağ kanat oynardı istatistikleri daha iyi. Gerek yok derdi. Arkadaşlar transfer gerçekleşsin de. Direnmeyi bırakalım. Onların dediği zaten olacak. Zevk alabiliyorsak alalım yoksasını düşünemiyorum :)

poldiyi oynatti
ne anlatiyon

Lan :D yazın melo'dan 3.5 kazandık ehhe diyen bi başkan vardı başımızda. zatmet edip imza parası veremediğimiz bir knoplyanka vardı maxi vardı gomezi alamadık misal. Sebep çok para veremememiz idi. Böyle bak olaya.

Telles'i bile 8 milyon euroya opsiyonlu satmış takımız madem bu kadar paraya ihtiyacımız yoktu ne diye telles ile melo'yu yollayıp takımın içine ettik.

Bana kalırsa her sene böyle transfer yapmalı kulüp yılda 15 milyon euroluk oyuncu üzerine koyamayacaksak zaten batalım koltuk buzdolabı falan almıyoruz 5-10 sene gitsin katkı yapılmalı muhakkak. Yılda 15 milyon euroluk adam akıllı transferler ligde 2.likten aşağıya düşmez her sene ş.liginin gediklisi oluruz zaten.
Yahu Tuna yönetim ile alakasi yok. Yaz dönemi irkci Hamza transfer fln yaptirmadi. Bunu herkes kabul etmeli ve unutmamali.

Benitez transferini de yönetim yapmiyor, Denizli israrla istiyor. Hoca'nin dedigi olmayacak ise kapatalim gidelim kulübü. Sonucta forumun cogu Denizli gelsin diye agladi, ben Denizli'yi istemedim mesela.

Yönetim'e yüklenmeyin, hoca'ya yüklenin ozm. Oyuncu gelmeden ayrica manipülasyon yapiliyor. Sürekli 100 milyona alinmis gibi yorumlar yapilirsa yarin fln bu cocuk iki mac kötü oynasin yuhalanir.

Böyle sacmalik olmaz.

Sözleşmesi 6 ay içinde bitecek 30 yaşındaki adama 2.5m avro ne olduğu belirsiz bizim lige uyum sağlama ihtimali %1in altındaki arjantili bebeye 8milyon euro vermek hakkaten müthiş transfer başarısı tebrik etmek lazım yönetimi

te allahim. evet sen 9 ver bakalim, cokta kolay yani, sonra lester durup ha tamam biz cekiliyoruz diyecekti demi. bikerede mantikli dusunun ya, sen amartey olsan lesteremi gidersin, para bok gibi, lig harika herkes seni izliyor, yada mal mal turkiye ligine gidip kariyerini mi bozarsin?

dedğin mantığı anlıyorum burda kulup faktörü var manager faktörü var en azından teklif yap adamlar 10a alsın

Martín Benítez hayırlı olsun camiamıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt