Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
7.5 milyon euroya itelemisler bize bebeyi helal be adamlara . Ne bicim klubuz anlamadim paramiz yok ama 7.5 verebiliyoruz
1905
1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu ben dong ile bisey yorum yapmadim hala bana dong diyorlar ya. AMARTEYI NASIL ALACAKSIN. heralde bu forumda Amarteyi en cok takip eden benim, hala amartey diyorlar, her hafta amartenin epl'e gidecegi soyleniyor. ha lanet olsun, bu yonetim gidip erik sviatchenkoyu almadi o baska bisey. amarteyi unuttun o adam zaten gelmezdi.
Yalnız bu adam sol kanat ve forvet arkası daha çok oynatılmış hatta Santraforda oynamış baya ama gelirse Poldi ile ters kanatta oynarlar bence Benitez solda Podolski sağda.H.O yeni sag kanat oyuncumuz
MARTIN BENITEZ
https://youtu.be/FGB43X7xxHQ
MUSLERA
LINNES - DENAYER - CHEDJOU - CAROLE
DONK - SELCUK
BENITEZ - SNEIJDER - POLDI
FORVET
ula hakan git boca juniorsu tut her ufak tefek latin topcuya ayilip bayiliyon orda cok vardir onlardan :ka19::asd22:
poldiyi oynatti
ne anlatiyon

Sebastian Abib Neman @sebasneman 2 Min.Vor 2 Minuten
La operación se cerraría así: M€ 6.000.000 ahora, más M€ 1.000.000 en 2017 y €500.000 (amistoso de #Independiente en Turquía). M€ 7.500.000.
6 milyon simdi
1 milyon 2017 de
500 bini de nasil verecegiz anlamadim, hazirlik maci mi yapacagiz
Yazıklar olsun bu bebeye 7.5 veririlerse birde scout transferiydi sözde