Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7.5 milyon euroya itelemisler bize bebeyi helal be adamlara . Ne bicim klubuz anlamadim paramiz yok ama 7.5 verebiliyoruz

1905

yahu ben dong ile bisey yorum yapmadim hala bana dong diyorlar ya. AMARTEYI NASIL ALACAKSIN. heralde bu forumda Amarteyi en cok takip eden benim, hala amartey diyorlar, her hafta amartenin epl'e gidecegi soyleniyor. ha lanet olsun, bu yonetim gidip erik sviatchenkoyu almadi o baska bisey. amarteyi unuttun o adam zaten gelmezdi.

bakmasını gören gözlere ne amarteyler var .. bende amartey alınmalı demedim ,ingiltereye gitmeyi adam tercih edecektir ama bu amarteyin donka göre çok ama çok daha ucuz oyuncu olduğunu değiştirmeyecektir..

Hemen oyuncuyu yerin dibine sokmayalim lütfen...adamlar yurt disinda bizim SCOUT ekibi üzerine röportajlar yapiyorlar bile, demeki UTKUCAN birseyler biliyorki bu transferi onayliyor.

H.O yeni sag kanat oyuncumuz

MARTIN BENITEZ

https://youtu.be/FGB43X7xxHQ

MUSLERA

LINNES - DENAYER - CHEDJOU - CAROLE

DONK - SELCUK

BENITEZ - SNEIJDER - POLDI

FORVET

Yalnız bu adam sol kanat ve forvet arkası daha çok oynatılmış hatta Santraforda oynamış baya ama gelirse Poldi ile ters kanatta oynarlar bence Benitez solda Podolski sağda.

Ayrica daha cocuk gelmedi bile, ben hala transfer olacagina inanmiyorum. 7 milyon fln vermeyiz.

Bruma'dan sonra birde Benitez kazığı yolda... Bu ikisine 20 Milyon bonservis vermiş olacağız paraya bak ondan sonra bu kulüp niye batıyor... Yazık yazık...

Birileri hesap sormuyor diye kulübü soyuyorlar Yazik bu taraflara bugün son parasiyla gs storedan ürün alan taraftardan utanin

MARTIN BENITEZ eminim bize faydali olucaktir : Teknigi iyi, hizli, çalim atabilen, üst düzey oyun görüsüne olan bir oyuncu, üstelik daha 21 yasinda, Arjantin milli takim oyuncu havuzunda. Indepediente, Arjantin liginde en iyi takimlardan birisi, ve martin benitez en iyi oyunculardan birisi olarak gösterildi.

7.5'a Remy'i alırdık ulan.Niye gidip kanat alıyorsunuz?

Muslera

Linnes - Chedjou - Denayer - Carole

Selçuk (C) - Donk

Benítez - Sneijder - Podolski

Burak
(Transfer)​

:ka21:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne cins insanlar var , Fm gibi (her ne kadar ciddiye alan yöneticiler dahi olsa ) bir oyunda ismi biliyorsa o adama 8 verseler oley ! der.Ama hiçbir yerde duymayınca rezil der. Ben Benitez'i tanımıyorum ve iyi , kötü olduğunu da bilmiyorum .Şimdi iyi desem ya da kötü desem utanmayacak mıyım evet. Bence siz de abartmayın.Parası çok diyin haklısıınız da bence de çok ama ağzıyla adamı tanımıyorum diyor ama sırf parası için çok kötü oyuncu diyor.Sonra çakar'a kızıyoruz ,Linnes'i tanımadan yerdiği için.Demek ki kızmamak gerekirmiş.

7e5f0628e83cffcca7ab6c672df4b138_view.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt