Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'dan sonra birde Benitez kazığı yolda... Bu ikisine 20 Milyon bonservis vermiş olacağız paraya bak ondan sonra bu kulüp niye batıyor... Yazık yazık...

Tamamda yarın öbürgün gittiklerinde bu adamlar yine bu kadar para getirecekler bu klübe. Artı kazandırdıkları kar kalacak bize. Genç oyuncu alırken satarken kaça gider diye düşünmek lazım önce.

Yalnız bu adam sol kanat ve forvet arkası daha çok oynatılmış hatta Santraforda oynamış baya ama gelirse Poldi ile ters kanatta oynarlar bence Benitez solda Podolski sağda.

POLDI : sol ayakli

BENITEZ : sag ayakli

> POLDI sol kanatta her zaman kendisi daha rahat hissetigini bir kaç sefer açikladi >> BENITEZ sag kanatta geçer

>> Veya ters ayakli kanat sistemine'de geçebiliriz.

Öyle ya da böyle bu takım gol yiyor.Ama gol yediği gibi hücuma kalkıp gol atamıyor.Telles hücumun kilit adamlarındandı özellikle Sneijder ile gayet iyiydi.Ayrıca Carole yeni bir bekti ve tamamen sürpriz bir isim ne olduğunu bilmediğimiz bir adam için transferin son günü takıma 1.5 sene adapte olmuş Telles'i kiralamak mallıktanda öteydi.

-Tapatalk-
Nerede iyiydi allah aşkına? Örnek maç ver. 1 2 maç verkaça girdi diye Telles Sneijder uyumlu yaptınız.

Telles'in gitmesi yanlıştı evet. Ama iyi falan değildi. Verimsizin tekiydi. Kulübede otururdu.

Gelmişler burda izlemeden laf etme diyorlar, ulan biz aynı fiyata Sneijder'i aldık daha ne diyeyim.

Hayırlı olsun beniteze.
Bitmiş iş. Parası uygun buluyorum gerçekten denildiği kadar yetenekli ise. Galatasarayımizi Level atlatacak kaliteli adamların ücreti yüksek olur genelikle tabiki. İnşallah uyum sorunu yaşamaz

Cenk ergün çıkıp üniversitelerde ders olarak okutulacak transferler yaptık dermi acaba

izleyip de beğenen arkadaşlar şu macını izle dediğiniz macları yazın da öyle bakalım bari

Benitez'i tanımıyorum ama 7-8 milyonluk piyasası olmadığı kesin. Şu durumda çok riskli bir hamle gibi görünüyor.

martin-benitez.jpg

Bizim taraftar biraz çok sabirsiz genç yetenekleri transferi ettigimiz zaman, umarim biraz zaman ve tolerans taniriz.

Ajax, Porto, Benfica gibi olmak...zaman ve sabir ister. Hemen patlama beklemeyin. Ben halen BRUMA'dan umutluyum mesela çocuk'da bir yetenek var ve SOCIEDA'da suan fena degil.

Bir daha para mara yok demesinler

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çocuk ortalığı dağıtacak gibi geliyor bana. Kan alacak, kan..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ve bunu unutmayalim...MARTIN BENITEZ transferi hem SCOUT ekibi hem DENIZLI çok istedi....demekki bildikleri birsey varmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt