Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet beyler günlerdir,aylardır,yıllardır söylüyorum , hırsızlar,ahlaksızlar,hortumcular ,sahtekarlar galatasarayı batırdı diye.. maalesef haklı çıktım ,galatasarayı çok zor günler bekliyor.

bjknin aldığı cezayı alacağız sattığından fazla alamıyorsun

Hemen transfere hız vermeliler bırak benitezi felan

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inş avrupaya almazlar transfer yasağına katlanamam harap oluruz

Avrupa'ya gitmemekte karizmayı çizer, ben de onu hiç istemiyorum. Belki Bjk'a yaptıkları gibi sattığın kadar harca diyebilirler, en iyisi bu olur herhalde.

Bjk'nin aldığı cezayı alırsak çözüm çok basit,Burak,Yasin,Chedjou,Semih,Umut falan katara çine falan kitlemeye çalışacağız gelen para ile de transfer yapacağız bu kadar basit

Transfer yasağı değil, sanırım bjkye verilen avrupa yasağı gelicek. Seneye zaten uefaya gidecektik gitmeyip lige konsantre oluruz artık.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu maaşları bi azaltin ya, takımda çoğu oyuncu hak ettiğinin iki katını kazanıyor.

Bjk gibi avrupa yasağı ve transfer sınırı cezası gelecek.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk'nin aldığı cezayı alırsak çözüm çok basit,Burak,Yasin,Chedjou,Semih,Umut falan katara çine falan kitlemeye çalışacağız gelen para ile de transfer yapacağız bu kadar basit

Bunlar gider ilk basta sneijderi satar, bunlarin olmayan aklina s.cayim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Galatasaray, Nordin Amrabat'ın Watford'a transferinden %5 yani 420.000 € pay alacak.

Vay beee su paraciklara bakarmisiniz?!! ZENGIN OLDUK , Köseyi döndük resmen !!!

giphy.gif

Avrupa'ya gitmemekte karizmayı çizer, ben de onu hiç istemiyorum. Belki Bjk'a yaptıkları gibi sattığın kadar harca diyebilirler, en iyisi bu olur herhalde.

sattığın kadar harca iyi bir ceza gibi ama bence 1 sene gitmemek en hayırlısıdır gidip de avrupada napıyoruz sanki ülke puanına zarar vermekten başka son 2 yıldır? şu kadroyla avrupaya gitsek nolucak transfer cezası yediğimizde? galatasaray'ın revizyona ihtiyacı var buda transferle olur 2011-2012 sezonundada avrupada yoktuk ama geleceğin takımı kuruldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt