Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Biz daha önceden UEFA'dan bu kararı bekliyorduk."
Dursun Özbek: "Benitez transferi için Fatih Bey yolda. Fatih Bey bir gelsin ne olduğunu anlayacağız."
Dursun Özbek: "Kendisi şu anda Arjantin'de. Arjantin ile telefon bağlantısı kurmak zor. Gelsin anlayacağız."

Dursun Özbek: "Benitez transferi için Fatih Bey yolda. Fatih Bey bir gelsin ne olduğunu anlayacağız."
Dursun Özbek: "Kendisi şu anda Arjantin'de. Arjantin ile telefon bağlantısı kurmak zor. Gelsin anlayacağız."

Mal mı lan bu Whatsap var o var bu var nasıl telefon bağlantısı zormuş tam bi sığır yaa

Hahahahahahaha. Bu adamdan biz forvet bekledik birde. Ulan Aysal olsaydi lobi filan uefayla 200 bin euroya isi bitirirdi.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Dursun Özbek: "Kendisi şu anda Arjantin'de. Arjantin ile telefon bağlantısı kurmak zor. Gelsin anlayacağız.
"
Bu nasil bir amatorluktur....

Cidden pes

Başkan: fatih 5 ver al gel
fatih: alo başkanım duyamıyorum
Fatih: galiba 7 ver al dedi
Noray nakis: on demiştir kesin sen yanlış duydun
Fatih: ben bi istanbula gideyim kimseye söz vermeyin
Benitez: beni al fatih abi bensiz gitme
Fatih: senin için döneceğim arjantin bebesi beni unutma sakın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dursun Özbek: "Fatih bey şu anda Arjantin'de. Arjantin ile telefon bağlantısı kurmak zor. Gelsin anlayacağız"
Bu Adamların Kafası Güzel ...Ne diyo la bu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böylemi demiş hakikatten?

Billur değil dimi ?

Bu adammı kurtarıcak şimdi bizi tonlarca borçtan.

Yahu şizofrenik hasta olucak insanlar bu eşşolu eşşeklerin yüzünden.
Eğer böyle demişse telefondan konuşmak zor diye

Arjantinde oturan bir renkdaş varsa vibratör göndersin buna al bununla anlaş diye.

Dursun Özbek: "Fatih bey şu anda Arjantin'de. Arjantin ile telefon bağlantısı kurmak zor. Gelsin anlayacağız"

Duman görünmüyor muymuş ordan hahahaha bu ne ya şaka desen komik değil ciddi kova yapıyor bunlar klüpte :DD

Böylemi demiş hakikatten?

Billur değil dimi ?

Bu adammı kurtarıcak şimdi bizi tonlarca borçtan.

Yahu şizofrenik hasta olucak insanlar bu eşşolu eşşeklerin yüzünden.
Eğer böyle demişse telefondan konuşmak zor diye

Arjantinde oturan bir renkdaş varsa vibratör göndersin buna al bununla anlaş diye.
Aynen böyle söyledi. Iletesim kuramamış. Herhalde mağarada yasiyor

yarın mac var konustuğumuz olaylara bak

Moderatör tarafında düzenlendi:

Beyler, Galatasaray batmışdır deyince bana kızıyordunuz evet bakın zihniyete takımımız cokdan musalla taşındadır.

Gökmen Özdemir: Fatih İşbecer bu gece İstanbul'a döndü!ahahaha dursunun haberi yok

Aslan News ‏@Aslanews 1 dk.1 dakika önce
Hayri Kozak: 30 milyon taraftarımız var

Ümit Karan: Siz 30 milyon taraftarımız var diyorsunuz ama onlara söz hakkı vermiyorsunuz ki?

Aslan News ‏@Aslanews 55 sn.55 saniye önce
Ümit Karan: Kulübe üye almassanız onlardan niye fedekarlık bekliyorsunuz ki?

Hayri Kozak: Liseli lisesiz tartışmasına girmek istemiyorum.

SABIR SABIR YA SABIR...Adama bak dalga geçiyo bizle.ULAN sene 2016 olmuş Arjantinle bağlantı kuramıyorsan sen git at kendini köprüden bizde kurtulalım senden .Millet marsta koloni kurcak bizim başkan Arjantini arayamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt