Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
yav uefa ceza verecekmis versin , sanki cok'ta tinnnn .. transfer cezasi verir en fazla.Zaten transfer yapmayi beceren bir baskan yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G.Saray kongre üyesi Ahmet Özdoğan: Galatasaray bu durumdan çok rahat çıkar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Takimi araplar alsada kurtulsak. Bu ne lan böyle her sene para para para ulan koskoca camianin içine s*çtilar lan yuhhhhhhhhhh
Yaz dönemi transfer yapamiyoruz, heralde Benitez'e gömecegiz. Sosyal maedya daki idiotlar kessin sesini, yoksa hic transfer olmayacak iki dönem.
Benitez net iyi oyuncu, maliyeti de dogal. Dedigim gibi Lucas Ocampos 13 milyona gitti.
Alakasi yok. Ben Ocampos'u daha transfer olmadan izliyordum. Ocampos o gün ayni Benitez'in bugün oldugu popülariteye sahipti.Ocamposla kıyaslama bebiri 170 biri 187. Oca deli topçu
Alakasi yok. Ben Ocampos'u daha transfer olmadan izliyordum. Ocampos'un o gün ayni Benitez'in bugün oldugu popülariteye sahipti.
Kardeşim sen dilediğin gibi kenfindilinde yaz biz anlarız. Foruma renk katarsın
Milliyer basta olmak uzere hic bir medya hakemi gommedi. Mazallah biz boyle mac kazansak 1 ay medya susmaz!!
Simdi sampiyon olmanin en buyuk getirisi olan CL geliri yok. Bu 25 milyon euro yani 80 milyon TL, 21 milyon da sampiyonluk TSL primi 100 milyon TL daha az gelirimuz olacak!! Yani korktugum basimiza geldi.
Bize seve seve o maaslari dusurtecekler. Sneijder maas dusumunu kabul etmeyio bize gelmisti. Poldi ve Muslera da kabul etmeyebilir. Takimda bu adamlar yilda 3-4 milyon bandinda kazanirken Burak Selcuk da dusmek istemez .
Bu durumda hepsini satmak ve max 2 milyon maasli (Tum bonuslar primler dahil) takim kurmak zorunda kalabiliriz.
Bu yonetim boyle bir yapilanmayi yapabilir mi? Hic umudum yok!!
Her ne kadar adam hep yalan söylese de, transfer devam edecek diyor(Özbek).Siz hayal diyorsunuz, yapamazlarsa o ayrı ama bu konu ile alakası olmaz alamamalarının.bu satten sonra transfer beklemek biraz hayal oldu gibi
bu gece benim için uzun olacak abi...işler var ama tabiki izliycem@Sergen Zeren maçı izlicen mi ?
Atarsan sevinirim.bu gece benim için uzun olacak abi...işler var ama tabiki izliycem
yahşi bir deneyim. Mənə görə Dursun Özbek transfer qadağası gəlsə ən çox sevinəcək insan olacaq. Transfer edə bilməyən adamdır bir kərə transfer qadağası zamanı bu zaafiyyətini bor daha göstərmiş olmaqdan qurtulacaq.
Azerice anladınız umarım)
yahşi bir deneyim. Mənə görə Dursun Özbek transfer qadağası gəlsə ən çox sevinəcək insan olacaq. Transfer edə bilməyən adamdır bir kərə transfer qadağası zamanı bu zaafiyyətini bor daha göstərmiş olmaqdan qurtulacaq.
Azerice anladınız umarım)