Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında Ragnick, Salzburg'u bıraktığında peşine düşmeliyidk. Adam biraz dinleneyim dedi bekledi sonra Leipzig'e imza attı.

Burnout sendromu yasamisti o adam. Schalke'nin basindayken ben cok begeniyordum.

Bu sezon Leipzig ile ilk baslarda inisli cikisli bir performans sergiliyordu ama ilk devrenin sonlarina dogru takim zirveye oturdu. Bu sene Bundesliga'ya cikmak icin en büyük adaylardan biriler, zaten bu sene de cikamazlarsa kovarlar bence cünkü onca para harcadilar 2.ligin üstünde olan paralar.

e24a43dfe3fa224d5c481e38d768cf7d.jpg

Haziriz beyler herşey Galatasarayimiz için.

benitezin maçına daha 1 saat var. burada baküde 05:10a denk geliyor. izlicez bakalım. İnşAllah adam kanat oynar. Yoksa orjinali kanat olmayan için bu kadar çaba göstermek nedir yaa

Benitez'e gösterilen çaba Ben Yedder ve Braithweit (herhalde böyle yazılıyor :) ) için gösterilse alınırdı ikisi de. Hem kanat, hem forvet arkası, hem tek forvet hem ikinci santrafor oynayabilen adamalr bunlar.

Son düzenleme:
Kimseyi almazlar artık. Boşa beklemeyin

Diller yakın oldğundan söyledim zaten Ural-Altay dil grubundalar

estonlar da hayır başka dil. o kast etdiğin dil grubunda olan geçmiş sovetler ülkelerinde de yaşayış seviyesi zor. ülkeden gitmeyi başarırsam ruscam var ukraynaya giderim. ben gidene kadar zaten onlar da durumu toparlarlar :)

Benitez2e gösterilen çaba Ben Yedder ve BraithweitA8herhalde böyle yazılıyor :) ) için gösterilse alınırdı ikisi de. Hem kanat, hem forvet arkası, hem tek forvet hem ikinci santrafor oynayabilen adamalr bunlar.

Aynen öyle insan birini birine alternatif yapar olmazsa diğerini alırım diye bizimkilerin ne yaptığı belli değil.

Ben size diyim eenn fazla constant gelir transfer kapanır unutun onu

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.youtube.com/watch?v=x3ziM-931Q4

bu adam benitezin vatandaşı. ikisi de 1994lü ve u17de birlikte oynamışlar. sonradan ocampos monacoya gitmiş 13 milyona. enterasan şekilde fransa ligi takımları bir-birinden oyuncu almış ona şaşırıyorum bir de 7 milyona ..marsilya almış. keşke böyle adamlara yönelsek. biz istesek alamazmıydık fiyatı da güzelmiş. doğru marsilyaya 2015de gitmiş ama insan böyle kanat istiyor orjinal ve sağlam

https://www.youtube.com/watch?v=x3ziM-931Q4

bu adam benitezin vatandaşı. ikisi de 1994lü ve u17de birlikte oynamışlar. sonradan ocampos monacoya gitmiş 13 milyona. enterasan şekilde fransa ligi takımları bir-birinden oyuncu almış ona şaşırıyorum bir de 7 milyona ..marsilya almış. keşke böyle adamlara yönelsek. biz istesek alamazmıydık fiyatı da güzelmiş. doğru marsilyaya 2015de gitmiş ama insan böyle kanat istiyor orjinal ve sağlam

fm reyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt