Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.749
- 5.094
- 1.343
sonuç olarak yarım devre ile hemfikiriz ki 7 8 m euroluk adam değil uygun fiyata gelirse bence alınabilir oyuncu kumaşı iyi bence tutar tutmaz onu bilemeyiz tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atağı olmayan bi takım dediğin gibi..benitezi yermemek lazım belki de.Kötü oynuyorlar abi onunda etkisi var takım olarak bir atakları yok zaten.
atağı olmayan bi takım dediğin gibi..benitezi yermemek lazım belki de.
Dany gibi fiziki yerinde ve hızlı ama dany gibi kademe hatları çok fazla. Kademesi bukadar sayıf olmasaydı çoktan avrupaya transfer olurdu zatenBalantayı beğendim ben. Alacaklarsa onu alsınlar.
Dany gibi fiziki yerinde ve hızlı ama dany gibi kademe hatları çok fazla. Kademesi bukadar sayıf olmasaydı çoktan avrupaya transfer olurdu zaten
Benitez=Emre Çolak bence. Ne fark var şimdi aralarında. Fizik olarak zayıf, teknik, top ayağına yakışıyor, ama çabuk düşüyor. Sevemedim ben.
bu arada latif sarı men edildi mi forumdan?
geliştirdikten sonra alamayız zaten. 22 yaş savunma için oldukça genç demek. zaten kademeyi de iyi yapsa bize bırakmazlar.
neyse gelirse kanadını yolarız.eski kuş avcılarındanım ben de.Birkaç kere hemde farklı farklı hesaplarla. Hemde seneler öncesinde alınmış birsürü mesajı olan hesaplar. Dahada var diyor dolanıyor kuşlar anlayacağın.
kademe anlayisin temel bilgilerini alt yapida ögretnemediyse bu yasdan sonra resmen kumar olur.
Ögrenir belki ama zor ki bizde ögretecek hoca varmi bilmiyorum.
8 milyon beniteze vereceğime 6 milyon balantaya veririm. her transfer risktir. Hamite kaç para verdik ne aldık?![]()