Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonuç olarak yarım devre ile hemfikiriz ki 7 8 m euroluk adam değil uygun fiyata gelirse bence alınabilir oyuncu kumaşı iyi bence tutar tutmaz onu bilemeyiz tabi

Yanındaki adama pas veremediği 3*4 pozisyon hatırlıyorum ilk yarı itibariyle.Bizim kale arkası tayfa 2 gün yaşatmaz.Burak değil sonuçta.

Dany gibi fiziki yerinde ve hızlı ama dany gibi kademe hatları çok fazla. Kademesi bukadar sayıf olmasaydı çoktan avrupaya transfer olurdu zaten

geliştirdikten sonra alamayız zaten. 22 yaş savunma için oldukça genç demek. zaten kademeyi de iyi yapsa bize bırakmazlar.

bu arada latif sarı men edildi mi forumdan?

Benitez=Emre Çolak bence. Ne fark var şimdi aralarında. Fizik olarak zayıf, teknik, top ayağına yakışıyor, ama çabuk düşüyor. Sevemedim ben.

aynen ya takim dedigin söyle sahaya ciktimi fizigiyle rakiplerine korku vermeli,ufak tefek adamlar bizim ligde basarili olamiyor,eger adi messi degilse 1.80 den assagi futbolcu almayalim artik..takimin yas ortalamasi yüksek boy ortalamasi düsük...

Moderatör tarafında düzenlendi:
geliştirdikten sonra alamayız zaten. 22 yaş savunma için oldukça genç demek. zaten kademeyi de iyi yapsa bize bırakmazlar.

kademe anlayisin temel bilgilerini alt yapida ögretnemediyse bu yasdan sonra resmen kumar olur.
Ögrenir belki ama zor ki bizde ögretecek hoca varmi bilmiyorum.

kademe anlayisin temel bilgilerini alt yapida ögretnemediyse bu yasdan sonra resmen kumar olur.
Ögrenir belki ama zor ki bizde ögretecek hoca varmi bilmiyorum.

8 milyon beniteze vereceğime 6 milyon balantaya veririm. her transfer risktir. Hamite kaç para verdik ne aldık? :)

Balanta ayni Chedjou'ya benziyor topla iyi ve ondan hizli tabi. Hava topunda nasil bilmiyorum ama disiplinsiz bir oyuncuya benziyor bu da.

Beniteze gelince öyle hücum oyuncusu degil bildigin orta sahada geziyor her bölgede. top çalabiliyor iyi şeyler düşünüyor ama sonunu getiremedi. Tabi yarim devrede gömmiyim şimdi.

8 milyon beniteze vereceğime 6 milyon balantaya veririm. her transfer risktir. Hamite kaç para verdik ne aldık? :)

hamite dünyalari verdik ve belki bir schalke macinda biraz geri ödedi.
gecen yil sampionluk finalinde de faydasi dokundu gerci dürüst olmak gerekirse.
Balanata ya pek kanim isinmadi acikcasi ve gereksiz olur simdi bu. bize kademesi iyi ve lider birisi lazim denayerin yanina stoper olacaksa ilaki

Son düzenleme:
la böyle kötü bi maçta beniteze pek laf edilmez be

Son düzenleme:
benden yönetime tavsiye beniteze 5 milyon üstü para vermesinler yoksa çok fena ezilir o paranın altında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt