Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman fatih in ,meşhur arjantin filetosu ve şarabı ayrıca uçak ve konaklama masrafı edilen tek zarar olarak hanede kaldı

Yani izlerken acayip üzüldüm. 1 haftadır bunun için mi pazarlık yapıyorlar diye...

Hem zaman kaybı hem masraf. Acayip bir durum hani kim bulmuş neden bize bu adamı öneriyor aklım almıyor. Hani neler neler alabilecek durumdasın ama bunu kovalıyorsun çok ilginç bir durum :(

transfer nöbeti değilde gönderilecekler nöbeti açın daha mantıklı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bundan sonraki süreçte yapılacak şey belli. bizde bjk gibi yeniden yapılanacağız ve feda diyeceğiz. muslera sneijder,podolski gibi yabancılarla selçuk,burak, umut, hamit gibi kan emici yerlilere yavaş yavaş yol verip, en üst düzey vereceğimiz maaşın 1-1,5m euro olacağı yeni bir kadro düzeni oturtacağız

Eğer Galatasaray ceza alırsa ilk sorumlu tutacağım adamlar Sayın terimin 2. Döneminde kulübün başında olanlar ile satın Fatih Terimdir. Ogün bugündür bu takım düzelmedi. Sadece Ünal aysal döneminde biraz göze hoş gelen top oynadı o kadar.Ancak sonradan yapılan boş transferlerle Galatasarayımızı tam olarak bitirme derecesine getirdiler.Sayın Dursun ÖZBEK için birşey diyemiyorum. Demek ki kulübün mali durumu çok kötü. Transfer yapılamamasının nedenleri de bunlar olabilir. Ancak yapabileceği şu yıllık ücretini haketmeyen oyuncuların fiyatlarında indirime gidilmesini sağlayabilirlerdi. Bu noktada biraz geciktiler. Bu noktadan sonrada herkesin ortak noktası ihtiyacımız olan çok fazla maliyeti olmayan forvet kanat ve orta sahaya genç oyuncuların alınmasıdır.

bundan sonraki süreçte yapılacak şey belli. bizde bjk gibi yeniden yapılanacağız ve feda diyeceğiz. muslera sneijder,podolski gibi yabancılarla selçuk,burak, umut, hamit gibi kan emici yerlilere yavaş yavaş yol verip, en üst düzey vereceğimiz maaşın 1-1,5m euro olacağı yeni bir kadro düzeni oturtacağız

riva var da. sokayım fedasına.

sattıgımız an fb+bjk'yi toplayıp 2 ile çarparız.

Nöbet kitlensin Galatasaray transferi kapattı.

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Kuş kokusu alıyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani izlerken acayip üzüldüm. 1 haftadır bunun için mi pazarlık yapıyorlar diye...

Hem zaman kaybı hem masraf. Acayip bir durum hani kim bulmuş neden bize bu adamı öneriyor aklım almıyor. Hani neler neler alabilecek durumdasın ama bunu kovalıyorsun çok ilginç bir durum :(
ben diyorum size çok etkisiz olucak buraya gelirse resmen rezillik bu yönetim çok bilgisizler

banada öyle geliyor en fazla bir transfer olur ama transfer yasağı gelecekse ve transfer yapmazlarsa çok kötü olur, denayer kiralik sezon sonu gidecek ve stoper lazım olacak.takımda kanat yok forvet yok ve donkun alternatifi yok. bunların üstüne transfer yapmayıp birde transfer yasağı gelirse geçmiş olsun 2 3 yıl bırakın şampiyonluğu ilk 2 ye giremeyiz.Gerçeçi olalım.

Eee ahali ne duruyorsunuz müthiş bir Remy duyumu geldi yazsanıza kadrolarınıza artık :asd22:

Ulan yıllardır milleti riva diye kandırıyorlar bir halt olduğu yok satın kulübü kurtulun sizde bizde

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-1.5 m euro mu :DD Neyiz biz 2. lig takımı mı? Türkiye'de böyle bir olay yok. Muslera'yı Sneijder'ı gönderelim diyorsan zaten büyük takım olma kimliğini kaybetmişsin demektir.

Muslera,Podolski,Sneijder haric herkes sozlesmesinde indirime gitmeli

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an herhalde başlıkta Galatasaraylıdan çok Fenerli var. Ne kadar mal göründüklerini bilseler direkt silerler üyeliklerini de çocuk işte anlamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt