Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben diyorum size çok etkisiz olucak buraya gelirse resmen rezillik bu yönetim çok bilgisizler

Sadece fiziksel yönünden dolayı değil yani çocuk bildiğin kötü topçu! Teknik diyorlar adam yanındakine topu atarken sektirerek atıyor veya sert atıyor. Bu çok kritik bir durum.

Öte yandan benim en çok önemsediğim durum baskı altında neler yaptığı? İşte o tam bir facia hemen panikliyor ve topu kendisine pas atan adama geri veriyor. (Umut Bulut gibi)

Yüzü dönük olacakta, açık alan bulacakta falanda filanda anca o zaman etkili olabilir...

bu kafayla gidersek bir değil 3 riva yine yetmez bize. tez elden önlemler almak şart

bizi batıran banka faizi.

her yıl katlanıyor. borcları sıfırlasak her yıl sadece faiz'den 30 m euro'ya yakın kar ederiz. extra transfer parası iste.

tabi aklı basında bir yönetim şart. borcları sıfırlayıp futboldan anlayan ve liseden bagımsız hareket edebilecek babayigit bir baskan lazım..

Benitezi izledik gece Burda bir kaç arkadaş ile. 5 milyon euro maximum edermi etmezmi tartışılır

Glenn Frey ölmüş lan vay arkadaş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burnumuz adam akıllı sürtmeden rivanın satılmasına karşıyım. Yönetimin kimseye hak ettiğinden fazlasını verlmemesi geriktiğini öğrenmesi lazım önce

D5803 cihazımdan gönderildi

Sadece fiziksel yönünden dolayı değil yani çocuk bildiğin kötü topçu! Teknik diyorlar adam yanındakine topu atarken sektirerek atıyor veya sert atıyor. Bu çok kritik bir durum.

Öte yandan benim en çok önemsediğim durum baskı altında neler yaptığı? İşte o tam bir facia hemen panikliyor ve topu kendisine pas atan adama geri veriyor. (Umut Bulut gibi)

Yüzü dönük olacakta, açık alan bulacakta falanda filanda anca o zaman etkili olabilir...
faciaya doğru gidiyoruz tam tahmin ettiğim gibi.. bunu öneren adama konuşmak lazım Hakan renktaş niye beğendi anlamadım bu çocuğu

UEFA’nın açıklamasının ardından Galatasaray’ın kurmayları acil olarak toplandı. Başkan Dursun Özbek’in sahibi olduğu Point Otel’de bir araya gelen Sportif AŞ yöneticisi Mehmet Özbek ile genel sekreter Fatih İşbecer, sarı-kırmızılıların geleceğini masaya yatırdı, olasılıkları ve bunun sonuçlarını tartıştı.

Bu gelişmenin ardından Galatasaray’ın transferi rafa kaldırmayı düşündüğü, bunun tartışıldığı dile getirildi. Şubat ayında çıkacak kararın ardından yapılacakları konuşan Özbek ve beraberindekilerin konuyu yönetim kuruluna taşıyacakları öğrenildi. Cim-Bom’un bugünkü toplantının ardından bir açıklama yapması bekleniyor.

@milliyet

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

renktaş ülke futbolunda fizik çok önemli hale geldi yoksa fernandao ayısı gol krallığına oynamazdı adamda yetenek yok.. o yüzden güvenemiyorum ben beniteze ve videolarda bi numarasını göremedim canlı da izlemedim ama bu paraları etceğini düşünmüyorum mali durumumuz sıkıntıyken buna harcıcağımız parayı forvete harcayıp genç bir kanat almamız gerekiyor
Bunu düsünebilirsin bunda sIkIntI yok. Ama 45 dk sonra hehehehehe 8 milyon degil demek iyi kafa. Ben bunu elestiriyorum.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
klübe fax çekelim mail bombardımanına falan tutalım benitez transferini istemiyoruz diye. ulan hiç mi allahtan korkunuz yok şeref yoksunu komisyoncu bozuntuları

Burnumuz adam akıllı sürtmeden rivanın satılmasına karşıyım. Yönetimin kimseye hak ettiğinden fazlasını verlmemesi geriktiğini öğrenmesi lazım önce

banka faizleri her yıl katlanıyor. ne diye faize para verecez ?

borcları sıfırlamadan ana parayı ödememiz imkansız, bunu anlayın artık.

burnumuz sürtmeden diyorsun. 10 sene sonra banka faizlerinin toplamı bir riva edecek. o vakit riva'da yetmeyecek.

satılacaksa gün bugündür.

En dibe vuralım. Düzelemeyeceğiz sanırım başka türlü. 43 yaşındayım hep fakir edebiyatı, hep sıkıntı. Hatta satılsın kulüp. Biz lise kurdu diye değil tüm kalbimizle seviyoruz Galatasaray'ı. Sahibi en azından taraftar olur profesyoneller satın alırsa. Çünkü hiçbir yatırımcı müşterisini kaçırmaz. Son 20 seneki kafa ile hiçbir yere gidemeyeceğimiz aşikar. Anlamadığım madem adam gibi yönetemeyeceksiniz, ne diye aday oluyorsunuz? En üzüldüğüm yanı ise Sneijder ve Muslera hariç benim gözümde şu kıymetli formayı fiyat/performans giymeyi hak eden bir allahın kulu yok takımda. Belki biraz da Podolski ama o da aslında ölmüşte bizim lige bir gömlek bol gelmiş. Selçuk ve Burak'a aslında haksızlık etmeyelim ilk 2 sezonları verimliydiler hatta Umut bile. Ama sonra düşmeye başladılar. Dünyanın her yerinde düşmeye başlayan adam hala para ediyorken satılır. Bizim çok bilen başkan ve yönetimimiz ise göz göre göre fahiş fiyatlarla sözleşme yeniledi... İşte bu nedenle satılalım. Bu hataları yapanlar anında işten atılsın hatta aleyhlerinde tazminat davaları açılabilsin diye..

Son düzenleme:
Bir maca göre fiyat belirliyor taraftar :D

Bende gecen izledim ozm o maca göre 50 milyon eder diyim te allahim.

Bale ozm bi mac 2 eder, diğer mac 80.

Lan bu nasil bir anlayis arkadas ruh hatasi bile bunu düsünmez.

Mustafa Aktas'la beni bi odaya koyun, gerisine karismayin.

O 46 yasin her yilini teker teker ondan cikaririm, teker teker.

Net olarak klüp olarak küçülmeye gideceğiz bu belli birşey oyuncudan masöre yönetimden tüzüğe Galatasarayda herşeyin değişip sil baştan yapılması şart oğlu şarttır.Amerikayıda baştan keşfetmeye gerek yok git profesyonel yardım al bu konuda başarılı klüplerden danışmanlık al ve '' Rivayı'' değerlendir. Malesef başka yolu yordamı yok.

Ayrıca anayasanın ilk 3 maddesinde olduğu gibi değiştirilemez kanunlar getirilsin şu klübe oyuncu sözleşmelerindeki rakamlar sınırlandırılsın yıllık transfer bütçesi sınırlandırılsın.Her yeni gelen yönetim bu sınırlara uymak durumunda kalsın.

banka faizleri her yıl katlanıyor. ne diye faize para verecez ?

borcları sıfırlamadan ana parayı ödememiz imkansız, bunu anlayın artık.

burnumuz sürtmeden diyorsun. 10 sene sonra banka faizlerinin toplamı bir riva edecek. o vakit riva'da yetmeyecek.

satılacaksa gün bugündür.
Takımda bu kadar komisyoncu kan emici varken düzlüğe çıksak ta yine aynı duruma düşeriz diye düşünüyorum.

Bora Kardes, birakin da suna ana avrat baci düz gidelim, nasil olsa simdi atacaksiniz bunu, o arada bizim de mesajlarimi editlersiniz, olur mu?

Bunu düsünebilirsin bunda sIkIntI yok. Ama 45 dk sonra hehehehehe 8 milyon degil demek iyi kafa. Ben bunu elestiriyorum.

ben yüzeysel eleştiri yapmamaya özen gösteriyorum artık.. çünkü nice adamları beğendik fos çıktı bruma gibi.. ama gerçek anlamda beğenmediğimiz adamlarda çok etkili oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt