- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
soyadına yakışır bir davranış olur renktaşımMustafa Aktas'la beni bi odaya koyun, gerisine karismayin.
O 46 yasin her yilini teker teker ondan cikaririm, teker teker.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soyadına yakışır bir davranış olur renktaşımMustafa Aktas'la beni bi odaya koyun, gerisine karismayin.
O 46 yasin her yilini teker teker ondan cikaririm, teker teker.
cesaret edipte bir daha yazamıyo kesinlikle kuşlara küfür serbest olmalı bencede ciddi anlamda fenerlilerin psikyatre gitmesi gerektiğini düşünüyorum arıza rızalar.Bora Kardes, birakin da suna ana avrat baci düz gidelim, nasil olsa simdi atacaksiniz bunu, o arada bizim de mesajlarimi editlersiniz, olur mu?
Takımda bu kadar komisyoncu kan emici varken düzlüğe çıksak ta yine aynı duruma düşeriz diye düşünüyorum.
D5803 cihazımdan gönderildi
Remy Ho ciddiyim transferi bitmis isterseniz banlayin ama geldikten sonra geri acin
REMY YAKIN MEŞALE YAKIN![]()
klübe fax çekelim mail bombardımanına falan tutalım benitez transferini istemiyoruz diye. ulan hiç mi allahtan korkunuz yok şeref yoksunu komisyoncu bozuntuları
Ben de tam bunu demek istemiştim renktaşımLise şartı kalkmalı zaten. Fikret gibi herkese rest cekecek ve kurusun hesabını yapabilecek başkan lazım.
onunda iq olarak zayıflıkları var onu napalıımLise şartı kalkmalı zaten. Fikret gibi herkese rest cekecek ve kurusun hesabını yapabilecek başkan lazım.
onunda iq olarak zayıflıkları var onu napalıım![]()
ceza gelmicek bize o konuda bahse girerim yani transfer yasağı gelmiyo gelirse avrupadan men gelicek o daha beterDiyelim transfer yapmayı kaldırdık ve transfer yasağı geldi ozaman ne yapacağız...
Takımda kanat yok, forvet yok, denayer giderse defans yok.. iki sene ilk 2 ye giremeyiz gerçektende. Çk kötü sonuçlar doğrurur. 15 milyon e koyacaksın 2 haftada geleceği parlak 23 26 yaş arası 4 tane transfer yapacaksın sonra 2 sene gelsin..Ne yapalım alt yapıdan çıkartırız.
o konuda katılıyorum kesinlikle başarılıdır ünal aysal futboldan anlamıyodu taraftara kulak veriyodu sabriyi gönderiyodu son anda yırttı drogba sneijder brumayı getirdi.. ama bütçe planlaması önemli bruam ne olursa olsun 12 m euroluk bir risktiadam teori yazmayacak, para israfını engelleyecek.
ANDRE KRAMARIC > GALATASARAY
https://www.futbolarena.com/haber/g...-kramaric-iddiasi-andrej-kramaric-kimdir.html
8 milyondan aşağı adama bakmayan takım neden Remy, Ben Yedder gibi garanti adamlarla ilgilenmez acaba?
kramaric kötü topcu degil dayı.
kimi alabiliyosak hücum edelim Famara haberleri de artık çıkmıyo.. twitter patlamış girilmiyoKötü değildir muhtemelen ama Ben Yedder ve Remy de değil.
8 milyondan aşağı adama bakmayan takım neden Remy, Ben Yedder gibi garanti adamlarla ilgilenmez acaba?