Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya o kadar konuşuyoruz da bir de kadroda 14 yerli zorunluluğu var değil mi?

Yani Burak, Tarık, Umut, Yasin, Jem vb. gereksizlerden kurtulsak dahi yerli almamız lazım.

Nuri Şahin, Eren Derdiyok, Emre Taşdemir ve Altınordu'nun stoperi Çağlar da umarım bizimkilerin aklındadır. Yoksa yine giderler saçma sapan yerlilere para dökerler.

artık hiç duyum takip etmeyeceğim transferler resmen açıklansın sonra yorumlarız,tükendim artık

Bu resim Filozof HAMIT'e gönderilsin

CZETBejWYAAE_6E.png

Ya o kadar konuşuyoruz da bir de kadroda 14 yerli zorunluluğu var değil mi?

Yani Burak, Tarık, Umut, Yasin, Jem vb. gereksizlerden kurtulsak dahi yerli almamız lazım.

Nuri Şahin, Eren Derdiyok, Emre Taşdemir ve Altınordu'nun stoperi Çağlar da umarım bizimkilerin aklındadır. Yoksa yine giderler saçma sapan yerlilere para dökerler.

Altyapıdan adam çıkarabikirsen hiç gerek kalmaz

Galatasaray, Akhisar'dan Rodallega ile ilgileniyor. Akhisar olası görüşmelerde 2 seçenek sunacak:

-10 M € nakit
-5 M € + 2 oyuncu

(Vatan)

___

çok pis güldüm

bitti artik sonumuz geldi nasil iyimser olalim serefsizlerin hepsi milyoner oldu karsiligi bumu olacakti gercek olan taraftar futbolcular yönetim sahtekar arenada protesto olmali

abartmayalım gayrı menkul zengini bir kulübüz ,Florya gibi çok değerli tesis satılsa ciddi para girdisi olur bu durumda baskı sebebi olacak bekleyin görün derim

dolmuşçu transfer yapamayız gibi saçmalıklara sıgınırsa bunun üzerine mustafa hoca ne der merak ediyorum

ama toplantıda büyük ihtimal aglayıp zırlayacak çapsız suratsız dolmuşçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt