Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
" Resmi Açıklama - Başkan Dursun Özbek, bugün saat 17.30'da, UEFA'nın FFP açıklamasının detaylarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirecektir. "

Küfür is loading . . . (10%)

Emre Çolak'ın transferi konusunda Antalyaspor ile Galatasaray büyük ölçüde anlaşmaya vardı. (A Spor)

:mad:

Ulan takimda o kadar gönderilecek adam var, sen gidip belki de en yetenekli hamle oyuncunu niçin satiyorsun ?!

Umuet, FilozofHamit,Tarak, Jpk, Lolcan, Bilol, Sarbi, Koray

Son düzenleme:
twittera girebilen var mı ben mozilla ile girdim

#lastmanonTwitter

abartmayalım gayrı menkul zengini bir kulübüz ,Florya gibi çok değerli tesis satılsa ciddi para girdisi olur bu durumda baskı sebebi olacak bekleyin görün derim

suan florya arazisi 200 300 milyon$ ediyor riva ile birlik te 400 500 milyon $ para ediyor ama bu yönetimle bi bok olmaz

Transferi kapatmak basit ve yanlıs bir düsünce su an icin.Bu karar yeni degil ve beklenen birseydi.Bu saatten sonra transfer yapmamak UEFA nezdinde bize birsey kazandırmaz.Zaten bir ceza yiyecektik ki bunu dün Özbek'de söyledi.Artık icraat zamanı.

Aslında geleceklerden ziyade gidecekler mühim.İse yaramaz bir takım oyncular simdiden temizlenmeye baslamali.Sezon sonunda da saglam bir operasyon olmalı.Maaslar düsmeli,kabul etmeyene kapı gösterilmeli.

Bu arada transfer cezası falan almayız.FFP'den dolayı böyle bir ceza yok.Avrupa'dan men veya ''sattıgın kadar al'' gibi bir cezaya tabii tutulma olasılıgımız yüksek.

Rodallega icin 8 verip isi bitirelim

Emre Çolak'ın transferi konusunda Antalyaspor ile Galatasaray büyük ölçüde anlaşmaya vardı. (A Spor)

Ulan takimda o kadar gönderilecek adam var, sen gidip belki de en yetenekli hamle oyuncunu niçin satiyorsun ?!

emre gitmesin bilal mi gitsin diyorsun?

aziz-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m.jpg

şu an kalp krizi geçiriyorum famara geliyo ulann

Emre Çolak'ı kime verirsek verelim problem değil sonraki satışına %30-40 falan koyduralım ne olur ne olmaz

sorma be sadece olcana katılmıyorum olcan iyi oyuncu

gozdelinho güya forveti aciklayacakti twiter gitti

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt