Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarligi abartip holiganlastirma noktasina getirenler var arkadasiniz kardesiniz bir akrabaniz hic mi fener formasi giyip karsiniza cikmiyor. Kardesinizin fenerli oldugu ve formayla evde gezdigini dusunemiyorum cikar o formayi diye kafa goz dalarsiniz heralde.
Hayir buranin galatasaray forumu olmasi baska takim taraftarinin uye olup gezmemesini falanda getrektirmiyor. Uye de olabilir avatarda istedigini koyabilir(sinirlar icerisinde).

Fikirlerden cok detaylara onem veriyorsunuz. Yapmayin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TEK ÇARE KALDI ÜNAY AYSAL TEKRAR BAŞKAN OLACAK, O MASONYA HANİ BAĞLANTILARI AYARLASIN 100 BİN E VERİP KURTULALIM:d

Wesley'nin ücretinde indirime gideceği yalan çok sinsi bir haber bence.
Adamı zor durumda bırakmak için yapıyorlar bu haberi inanmayın derim , doğruysa menejeri yapar açıklama.

umut, tarik vs. gibi mallardan oynamakdansa altyapidan oyuncu oynatirim daha iyi

tabiki hatta daha fazla olması lazım ama dünkü uefa açıklamasının ardından bir anda kadrodaki altyapıdan gelen oyuncu sayısı artınca transfer yasağına hazırlık gibi algıladım ben bunu

Fenerli kardeşlerimiz bir adet vesikalık fotoğraflarını paylaşmaları halinde itina ile fener formalı Avatar hazırlanır. :H

TRansfer lazim deli etmeyin adami!

Dursun Özbek:"Bizim yaptığımız savunma, UEFA'nın karar almasını zorlaştırdı. Şubat'ta gideceğiz. Bir daha konuşacağız."

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sneijder indirime gidecek olan en son kisi. Kac senedir kicimizi kurtaran adamin bir de Maasinda indirim mi beklyiorsunuz ? Muslera da ayni sekilde. Hamit ? Burak ? Selcuk ? bunlar neden konusulmuiyor ? bunlarin toplami 10 milyon€ zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt