Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak 1.5 milyon e selçuk 2 milyon e bunlar en yüksek yerli oyuncu maaşları olması lazım. Yoksa satın çine burağı..

Sneijder indirime gidecek olan en son kisi. Kac senedir kicimizi kurtaran adamin bir de Maasinda indirim mi beklyiorsunuz ? Muslera da ayni sekilde. Hamit ? Burak ? Selcuk ? bunlar neden konusulmuiyor ? bunlarin toplami 10 milyon€ zaten
en son adam mi? adam 5 milyon aliyormus senede, ne en son adami. bu kafa ile batarsin zaten. burak hamit selcukda indirim yapacak elbette, buda konusuluyor.

cildirmayin ya sneijder fanboymusunuz hepiniz

şu kara günlerimizde hala espiri yapan veya transfer bekleyenlere söylüyorum
zalımsiniz...

Kardeşim olacağı en fazla transfer yasağı men felan ben inanmıyorum Galatasarayın lobisi güçlüdür. O transfer yasağınıda atlatmak için şu 2 hafta kaldı 3 4 transfer yapılmalı genç yabancıları almamız lazım.

Önce Hamit efendi parasini geri iade etsin, madem profesyonellik ve "rizk" dan bahsediyor. yata yata afrika ülkelerinin en az birtanesini doyuracak kadar para kazandi ********************* gazetesi.

Sneijder'in indirim yapması olumlu gibi gözükse de bu yerlilerin üzerinde baskı oluşturur ve onlar da indirim yapmak zorunda kalırlar.burak indirim yaparsa zor göndeririz onu.Ulan kafamda türlü türlü senaryo oluşturuyorum.Hiçbirinde burak'ı yollayamıyorum:(

en son adam mi? adam 5 milyon aliyormus senede, ne en son adami. bu kafa ile batarsin zaten. burak hamit selcukda indirim yapacak elbette, buda konusuluyor.

evet öyleyiz ben öyleyim şahsen Sneijderizm

Asgari ücret bile 1300 olmuş hala burak selçuk hamit umut tarık sabri çok alıyor diyen var

fanboyluk ile alakasi yok. burda milletin sneijdere saldirmasindan dolayi onu yazdim. önce digerlerini bi konuslalim, sonra sneijder de indirime gider. En son kisi demek = önce digerleri indirim sonra sneijder. Sneijdere indirim yapilmasin demedim zaten. Onu konusmaktan önce baskalari var önünde.

denizli den mactan sonra söyle bi aciklama bekliyorum:

"Gayet tabi üzüntüyle karsiladim uefanin yaptigi aciklamayi. Cok önemli bi hadise. Biz calismalarimiza değğam edcez. Netcede ortada henüz verilmis bir ceza yok. Netcede burak ve selcuk bu takimin önemli oyunculari. Netcede Dursun Baskan da canla basla calisiyor."

Bay Netcede

Kardeşim olacağı en fazla transfer yasağı men felan ben inanmıyorum Galatasarayın lobisi güçlüdür. O transfer yasağınıda atlatmak için şu 2 hafta kaldı 3 4 transfer yapılmalı genç yabancıları almamız lazım.
biraz olsun yüregime su serptigin ve beni ümitlendirdigin icin tesekkür ederim agabey
herkes senin gibi iyi niyetli olmalidr.

denizli den mactan sonra söyle bi aciklama bekliyorum:

"Gayet tabi üzüntüyle karsiladim uefanin yaptigi aciklamayi. Cok önemli bi hadise. Biz calismalarimiza değğam edcez. Netcede ortada henüz verilmis bir ceza yok. Netcede burak ve selcuk bu takimin önemli oyunculari. Netcede Dursun Baskan da canla basla calisiyor."

Bay Netcede
bu terbiyesizce mesajini denizli görse ne kadar üzülür hic düsüdün mü

s.a. Galatasaray sevdalilari
as bugunde galatasaraydan baska mesai yapabilecegimiz baska kurum bulamadik baskan

ahahahahha altyapının en yeteneklilerinden doğuşcan ve muhammet kadroya alınmış ama oynamıycaklar bile.malum denizli.zaaaa yazık lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt