Mehmet Akif Yüksel
Kırmızı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 1.684
- 478
- 953
burak 1.5 milyon e selçuk 2 milyon e bunlar en yüksek yerli oyuncu maaşları olması lazım. Yoksa satın çine burağı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en son adam mi? adam 5 milyon aliyormus senede, ne en son adami. bu kafa ile batarsin zaten. burak hamit selcukda indirim yapacak elbette, buda konusuluyor.Sneijder indirime gidecek olan en son kisi. Kac senedir kicimizi kurtaran adamin bir de Maasinda indirim mi beklyiorsunuz ? Muslera da ayni sekilde. Hamit ? Burak ? Selcuk ? bunlar neden konusulmuiyor ? bunlarin toplami 10 milyon€ zaten
cindeki adam burak kim oldugunu bile bilmiyormus hahahahburak 1.5 milyon e selçuk 2 milyon e bunlar en yüksek yerli oyuncu maaşları olması lazım. Yoksa satın çine burağı..
şu kara günlerimizde hala espiri yapan veya transfer bekleyenlere söylüyorum
zalımsiniz...
evet öyleyiz ben öyleyim şahsen Sneijderizmen son adam mi? adam 5 milyon aliyormus senede, ne en son adami. bu kafa ile batarsin zaten. burak hamit selcukda indirim yapacak elbette, buda konusuluyor.
cildirmayin ya sneijder fanboymusunuz hepiniz
Burak kim Sneijderdemi oynuyo?cindeki adam burak kim oldugunu bile bilmiyormus hahahah
en son adam mi? adam 5 milyon aliyormus senede, ne en son adami. bu kafa ile batarsin zaten. burak hamit selcukda indirim yapacak elbette, buda konusuluyor.
cildirmayin ya sneijder fanboymusunuz hepiniz
biraz olsun yüregime su serptigin ve beni ümitlendirdigin icin tesekkür ederim agabeyKardeşim olacağı en fazla transfer yasağı men felan ben inanmıyorum Galatasarayın lobisi güçlüdür. O transfer yasağınıda atlatmak için şu 2 hafta kaldı 3 4 transfer yapılmalı genç yabancıları almamız lazım.
bu terbiyesizce mesajini denizli görse ne kadar üzülür hic düsüdün müdenizli den mactan sonra söyle bi aciklama bekliyorum:
"Gayet tabi üzüntüyle karsiladim uefanin yaptigi aciklamayi. Cok önemli bi hadise. Biz calismalarimiza değğam edcez. Netcede ortada henüz verilmis bir ceza yok. Netcede burak ve selcuk bu takimin önemli oyunculari. Netcede Dursun Baskan da canla basla calisiyor."
Bay Netcede
as bugunde galatasaraydan baska mesai yapabilecegimiz baska kurum bulamadik baskans.a. Galatasaray sevdalilari