Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoğun olarak istediğimiz lakin clermont hocasının ısrarla bırakmak istemediği futbolcu.

oyuncu gelmeyi istiyor. sochaux vermeyi istiyor. sonuçta para kazanacaklar. ancak kiralık olarak oynadığı takım bırakmaya pek yanaşmıyor. bakalım ileride neler olacak..

#57848439 19.01.2016 12:59srfydn···

yoğun olarak istediğimiz lakin clermont hocasının ısrarla bırakmak istemediği futbolcu.

oyuncu gelmeyi istiyor. sochaux vermeyi istiyor. sonuçta para kazanacaklar. ancak kiralık olarak oynadığı takım bırakmaya pek yanaşmıyor. bakalım ileride neler olacak..

#57848439 19.01.2016 12:59srfydn···

kim bu

biraz olsun yüregime su serptigin ve beni ümitlendirdigin icin tesekkür ederim agabey
herkes senin gibi iyi niyetli olmalidr.
Galatasaray Fenerbahçe , bunlar olmaz Türk futbolu olmaz, kimseyi bitiremezler...Hele Galatasarayı.. Avrupa ne olur bilmem ama Türkiye liginde herzaman dimdik ayaktayız ayakta kalacağız, dursun gibi beceriksizler olmasına rağmen, Türk futbolunu yönetenlerde buna izin veremezler, gerekirse onlar kurtarır.

fanboyluk ile alakasi yok. burda milletin sneijdere saldirmasindan dolayi onu yazdim. önce digerlerini bi konuslalim, sonra sneijder de indirime gider. En son kisi demek = önce digerleri indirim sonra sneijder. Sneijdere indirim yapilmasin demedim zaten. Onu konusmaktan önce baskalari var önünde.

bence sneijder bu foruma abartiliyor, evet takimin en iyi adamlarindan biri, belkide en iyi adami. ama gidip ben mercedes kullanmam mazota param yoksa. buda benim dusuncem

as bugunde galatasaraydan baska mesai yapabilecegimiz baska kurum bulamadik baskan

aslolan-fenerbahcedir_577674.jpg

nuff said?

Galatasaray Fenerbahçe , bunlar olmaz Türk futbolu olmaz, kimseyi bitiremezler...Hele Galatasarayı.. Avrupa ne olur bilmem ama Türkiye liginde herzaman dimdik ayaktayız ayakta kalacağız, dursun gibi beceriksizler olmasına rağmen, Türk futbolunu yönetenlerde buna izin veremezler, gerekirse onlar kurtarır.
atatürk fenerliydi ama ben hic bu konuyu takmam, istedigi takimi tutabilir :D

Uefada lobimiz güçlüdür. İçiniz rahat olsun.

En fazla transfer yasağı gelir oda önemli değil.

Akşamki maçı sırf linnes yüzünden heyecanla bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt