- 12 Temmuz 2009
- 60.972
- 24.272
- 3.138
Siz Galatasaraylılar hepiniz aynısınız
sneijderizm iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz Galatasaraylılar hepiniz aynısınız
dünyaya kaç kere geliyoruz be renktaş yaşanır.. Sneijderi izlesin bu gözlerr bi kaç sene daha sonra futbolu bırakıcak
Wesley Sneijder bizde öyle Lu lu lu lukas Podolski Lu lu lu ooooo muslera muslerasneijderizm iste
goldi poldi halelujah goldi poldi hallelujahhhhwesley sneijder bizde öyle lu lu lu lukas podolski lu lu lu ooooo muslera muslera
batmaz çevresindekiler indirim yapsın uefa bile bişey demez sneijdere sadece tarık sabri gitmeli yavuzhan keleş yedekte dursun bu moronikolar gitsinondan sonra klub batsin![]()
renkto maç havasına girelim akşam koyacaz akhisaragoldi poldi halelujah goldi poldi hallelujahhhh
sabriye zam yapilsin bence, sneijdere indirim gelsinbatmaz çevresindekiler indirim yapsın uefa bile bişey demez sneijdere sadece tarık sabri gitmeli yavuzhan keleş yedekte dursun bu moronikolar gitsin
Bu fb bu sene paralari sacti, nasil oluyor da onlara denetim gelmiyor ?
gözdelinho forveti açıklıyorum dedi sonra çok ısrar ettim twitterdan duyum aldığım kişiye söz verdim ama Linnes konusunda öyle olmuştu baskı yapınca açıklamama izin verdi dedi.. bana kalsa Famara gibi gözüküyor yani forvet yakın gibi gözüküyor..bora evgar abi gozdelinho ne dedi bi söyleseneeeeee
renkto maç havasına girelim akşam koyacaz akhisara![]()
burağa zam Rızık reise 4 yıllık sözleşme... Aydın Aslanın yastığına foto baskı yaptığı Selçukla bastonla durana kadar sözleşme yapılsınsabriye zam yapilsin bence, sneijdere indirim gelsin
yani bitmek üzere forvet öyle migözdelinho forveti açıklıyorum dedi sonra çok ısrar ettim twitterdan duyum aldığım kişiye söz verdim ama Linnes konusunda öyle olmuştu baskı yapınca açıklamama izin verdi dedi.. bana kalsa Famara gibi gözüküyor yani forvet yakın gibi gözüküyor..
yani bitmek üzere forvet öyle mi
evet söylediği bu hatta bitmişte olabilir ama yakında açıklar zaten duyum aldığı kişi bence sağlam ondan yazıyo bu ortamda biraz zor transfer yazmak.kesinleşen durumlar var sanırımyani bitmek üzere forvet öyle mi