Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumun onay vermediği famara bence iyi oyuncu ama beğenmeyen de var.. yani biz kimi alsak kulp takan olucaktır..gidipte patoyu alamaz dursun ama famara,sebastian haller tarzı oyuncuları alır.. REmy alsa gözümüz forvet görse ama zor..

hangi forum onay vermiyormuş famaraya

forumun onay vermediği famara bence iyi oyuncu ama beğenmeyen de var.. yani biz kimi alsak kulp takan olucaktır..gidipte patoyu alamaz dursun ama famara,sebastian haller tarzı oyuncuları alır.. REmy alsa gözümüz forvet görse ama zor..

IMO, Famara çok iyi bir oyuncu ve fiyati pahali degildir, yani alinabilir ve gelse faydali olur.

18:27 de yeni forvetimizin 3'ü harfini açıklayacağım.

Famara stilinde 3 oyuncu alsin yeter
ben de isterim Remy gelsin Papis cisse gelsin ama alamaz yönetim Famarayı da zorlayıp alabiliriz öyle kolay bi transfer değil bence o da . ama remy tamamen loby işi onuda dursun yapamaz tanıdıkları bile yoktur.

IMO, Famara çok iyi bir oyuncu ve fiyati pahali degildir, yani alinabilir ve gelse faydali olur.
pahalıdır be renktaşım pahalı bize iyi fiyat çekerler nerde o Fransa lobimiz Ünal Aysal koparıp getiriyodu CAnaydın da öyle

ben de isterim Remy gelsin Papis cisse gelsin ama alamaz yönetim Famarayı da zorlayıp alabiliriz öyle kolay bi transfer değil bence o da . ama remy tamamen loby işi onuda dursun yapamaz tanıdıkları bile yoktur.

Chelsea bize LOIC REMY'i yedirme...Spartak Moscova onlara iyi kara para aktaracak çünkü.

Ne sırıtıyor bu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray batmış algısını değiştirmek, rüzgarı tamamen tersine çevirmek için kallavi bir forvet transferi yapmanın tam zamanı

baskanimiz gulunce biz de guluyoruz
hep gul baskanim

Tiriviriyi geç sadete gel

Ooooo Ali samiyenden basladi bitmez bu toplantı

birazdan ben buraya niye çıktım nasıl çıktım diyecek gibi konuşuyor

51e7b8f8f1c08f069499676bcac46d27.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt