Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
51e7b8f8f1c08f069499676bcac46d27.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabloya bak rezalet azalacağı yerde artmış birde. Zam yapsınlar evlatlara belki moralleri düzelirde oynarlar bizde para kazanırız.

Dursun Özbek'in şuan yaptığı bu durumda en masum benim,bu açıklama direk genel kurul için taraftar için değil

taraftardan para beklemeyin bence,milyar dolarları olan ünal aysallar,inan kıraçlar sponsor olup kurtarsınlar kulübü ffp durumundan

taraftardan para beklemeyin bence,milyar dolarları olan ünal aysallar,inan kıraçlar sponsor olup kurtarsınlar kulübü ffp durumundan
Beklemesinler tabiki, sezon basinda yalanlar, ve GALATASARAY Yönetim KURULUNDUr demesinden dolayi NAHHHHH destek olurum ben buna. Kendisi yürüsün gitsin komisyoncu hayvan

Unal Aysal sıçtı ben temizliyorum diyor kibarca.

Yazıklar olsun içim karardı.

2 yıl men geçmiş olsun
Transfer sakın beklemeyin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek: "2 tane nokta transfer yaptık. Mustafa hocamızın verdiği raporlar doğrultusunda nokta transferlerimiz devam edecek"

:oley:

Eylem planı dedigi bjk nin feda gibi bişey olur indirimi kabul etmeyen gider

elli bin kere söyledim Galatasaray batmışdır, Galatasaray hortumlanmışdır, yağmalanmışdır,hırsızlar ceplerini doldurmuşdur...

Zor günler resmen basladi taraftarin destek olmasi lazim artik hesaplar ikinci planda kalmali..

Sanki bu olacaklar belli'di de onun icin dursunu baskan yaptilar popüler olmayan kararlar alsin büyük transferler yapilmasin ve borclar azalsin diye bana öyle Geliyor niyese ...yoksa niye kimse baskan olmak istemedi normal sartlarda dursun pek baskan olamazdi

Kume dussek de men yemesek off avrupasiz nasil gececek zaman

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önder ozan ı getirmek lazım.baba bizim işe de bir el atıver diye

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt