Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam lafı koydu resmen '' hiç bir futbolcumuza teklif gelmedi''
hani yıldızlar hani teklifler

sneijderi de muslerayı da çok seviyorum,eğer ikisi de feda deyip takımda kalırsa efsane olurlar gerçekten

dursun özbek "sneijder ve musleraya teklif falan yok hayal dünyasında yaşamayın"

@Armaninizinde 7 dk.7 dakika önce
Dursun Özbek: "Galatasaraylı olan, Galatasaray'ı seven herkes kendi gönlünce ücretinde indirime gider."

Kadir çetincalı ne aptal ya embesil

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam transfer olacak diyor, buraya transfer beklemeyin diyorlar; adam yıldızlarımızı satmayız diyor, buaraya kesin muslera falan gidecek yazıyorlar.Her ne kadar Özbek çoğu sözünü tutmasa da adam iyi niyetli belli.Özbek'i bu güne kadar ağır eleştirdim ama artık benim gözümde aklanmıştır.Her ne kadar saçmalıklar yapmış olsa da.

Dursun özbek çok güzel konuşuyor yalnız çok beyefendi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslinda tam devrim zamani yolican bütün gereksiz oyunculari burak,sabri,Umut,Emre ,eray,yasin gibilerini koycan yerine yetenekli gencleri ve yeni Genc bi takim olusturcan bi kac seneye daha güclü bi Galatasaray cikcar ortaya

beyler artık yıldız transferide yok artık yıldız gelecek planları olan oyuncular bizi tercih etmeyecektir çünkü uzun mühdet avrupadan uzak kalacağız kweukeyi beğenmeme opsiyonumuz da tamamen ortadan kalktı

Malesef men geldiğini dolaylı olarak dedi, Özbek.Sağlık olsun, zaten uefaya gidecektik ,pek koymadı.Ama ondan sonraki sezon gitmemek felaket olur.

Ünal Aysal döneminde yapılan yolsuzlukları hırsızlıkları 200 bin euroluk ki felix kulübü için bu bile büyüktü ontiveironun 2 milyon euroya verilmesi bunun 1.4 milyon eurosunun kimler tarafından kırışıldığını 2 sene önce söylemiş olmama rağmen burada başarıya endeksli taraftarlar yüzünden yemediğimiz hakaret kalmamıştı...Olacak olan buydu 3 sene içinde TAM 1 milyar doları iç eden ünal aysal ve yönetimi mali yönden ibra edildi dinazorlar tarafından buna maalesef engelde olamadık gerek genel kurulda gerekse yönetim bazında bugünden sonra galatasarayı kötü günler bekliyor çünkü galatasarayın önümüzdeki yıllardaki gelirleri temlikli ve maalesef Dursun başkanın dediği gibi futbolcular ise elde kalmış zamanı geçmiş gıda malzemesi gibi bu malzemeleri elden çıkarmanın tek yolu itlaf etmektir ki buda büyük mali külfet... Aslında uzun lafın kısası yazık oldu Galatasaraya...

Yalniz bu adama ilk defa kanim isindi. Forumda cok abartiliyo sanirim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbolculari göndermenin tam zamani diyorsunuz da nasil gidecek bu futbolcular? talibi olsa bile adamlar bir bakiyor kendilerin verecegi ücretin iki katini galatasarayda kazaniyor simdi bu durumda bu adamlari kim alir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt