Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artik kulanin su malvarliklarini rivami olur baska bir yermi olur satin veya degerlendirin, simdi degilse nezaman?
Istanbul'un en degerli yerlerinden birini antreman sahası olarak kullanıyoruz.. Florya satılmalı..
Sadece Istanbul'un degil, dunyanın en degerli adalarından birine sahibiz.. Beyzadeler cay kahve içsin diye bekletiyoruz.
Riva yı yazmadım bile..
Bu ikisi satılsa Galatasaray hem borcunu oder, hem de kuracagı takımla CL kupasında iddialı olur..

Benitez'e ben sıcaktım gelmesine ama dün 80 dakika çıkana kadar izledim, eğer 6 7 vereceksen alma sakın alma.Şu durumda da zaten alacağımıza hiç inanmıyorum .Adam ağlıyor resmen ,para yok diye sonra gidip genç bir yeteneğe 6 milyon vermez veremez. 3 olursa buyursun gelsin.Famara falan alın 2 tane 4 5 milyon, toplam 10 milyon falan harcamış oluruz ve Telles'den gelen para ile dengede kalmış oluruz.

sneijderi,burağı,muslerayı vs artık mecbur satacak duruma geldik..

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

dışardan bulacağın adamda kweuke kadar oyuncu olucak ayrıca alışma süreci v.s de olacak bunun

nedir bu kweuke takıntısı ya patoyumu istiyorsunuz siz hala ergen gibi galatasarayın şu durumda en ciddi hedefidir kweuke istemeyen varsa gitsin real madrid forumunda takılsın ha dur onlarda da transfer yasağı var man blue forumu sizi anca paklar
Bence asıl siz ergen gibi,eğitim bilimlerinde var olan Odaklanma sorununa takılmışsınız .Ben diyorum kweuke'yi ucuz bırakır mı Rize diye, sen Pato mu istiyorsun diyorsun.Gören de der ben yıldız alın o parayla demişim gibi.Neyse boş konuşuyoruz ne senin dediğin olacak ne de benim.Umarım ortak derdimiz olan takım en yakın zamanda düzlüğe çıkar.

burak 5,selcuk 4, yasin 3 ,sneijder 7.5 , muslera 17

hamit,sabri,colak sozlesme sonu

tarık,umut sat veya kirala bi yerlere

genc dinamik bir kadro kur yeniden yapilanmaliyiz şart artık bu 40m euro ile güzel bir kadro kurulur rahat

Ne bilim ben bu dediğin de ihtimal dahilinde ben kullanmıyorum o yüzden hangisi sert hangisi yumuşak anlamam onu vedat milor'a sor :D Sana göre en serti hangisi belli ki sen çok kullanmışsın :asd22:

sert icki istiyorum, yokmu polonyadan temiz bir vodka

Burak,Umut,Sabri,Hamit,Jem,Emre,Tarık gibi gereksizlerin yıllık garanti ücretleri 15 m euro civarında,varın gerisini siz düşünün.

Ya güzelim kulüp şu Hamit parazitine yata yata milyonlar döktü ,vallahi içim acıdı.Hele bir de pişkin pişkin rızkımıza laf söylemeyin dedi ya ben bir şey demiyorum,O rızık dediğin parayı ben 35 sene çalışsam dahi binde birini anca alacağım.Allah ıslah etsin sizi.

Bence asıl siz ergen gibi,eğitim bilimlerinde var olan Odaklanma sorununa takılmışsınız .Ben diyorum kweuke'yi ucuz bırakır mı Rize diye, sen Pato mu istiyorsun diyorsun.Gören de der ben yıldız alın o parayla demişim gibi.Neyse boş konuşuyoruz ne senin dediğin olacak ne de benim.Umarım ortak derdimiz olan takım en yakın zamanda düzlüğe çıkar.

rengdash temennimiz bu zaten kalp kırmaya gereg yok sen genel kıvökeciler hakkında konuştun bende genel şekilde patocu ergenlere giydirdim sıkıntı yapma

Gelecek yaz...TELLES + BRUMA'yi satarsak....16 milyon euro'ya yakin para cebimize girer biraz rahatlariz.

O zaman kadar bi zamet hiç birseye yariyamayan oyuncular gönderilsin pls ( Umet ,JPk, Tarak, Filozof Hamit felan filan...)

Takımda 1.5 milyonun üstünü hak eden 2-3 topçu varken böyle büyük indirimler beklemek doğru değil. Sözleşmeleri var diyede ağlamasınlar, isteyen Katar'a Çin'e oyuncusunu kitliyor.

dışardan bulacağın adamda kweuke kadar oyuncu olucak ayrıca alışma süreci v.s de olacak bunun

nedir bu kweuke takıntısı ya patoyumu istiyorsunuz siz hala ergen gibi galatasarayın şu durumda en ciddi hedefidir kweuke istemeyen varsa gitsin real madrid forumunda takılsın ha dur onlarda da transfer yasağı var man blue forumu sizi anca paklar
Bence sen gidip rize,basaksehir forumlarına takıl.

GALATASARAY' ın hedefi her zaman Avrupa olmuştur.
Avrupada başarının ligdeki kazma oyuncular ile gelmeyeceğini bebeler bile çok iyi bilir.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt