Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birazdan mac 11imiz aciklanir moraller yerine gelir

umut-bulut-galatasaray_jrlpwty7efln108ieq4l9b0jw.jpg

şimdiden doğru transferleri yapmalı.Galatasaray'ın gelecek kaygısı olmamalı.açın bakın milenyum çocuklarına...2000-2001 dogumlular fırtına gibi geliyo.ilerde iskelet onlardan oluşacak.

basit burağa yıllık 1.5 milyon Euro veriyorum indirim yap yada klüp bul selçuğa da aynısı
hamitede aynısı emre çolağı sat birine.umutu ver gitsin para isteme yıllık ücretinden kurtul.sabriyide ver gitsin.semihin talibi varsa bi saniye düşünme

sene sonuna bilançonu düzelt nasılsa bu sene bişey olmaz sonra transfer yap sıfırdan takım kur

bu yönetimde bu akıl nerde bu martinez dedikleri adam boy 1,70 fizik sıfır emre çolaktan farkı nedir.

emre çolak teknik yönünden bu adam kadar topçudur eleştirdiğimiz kısmı nedir.Fizik yok imkanları olmasına rağmen hiç halter çalışmadı yapılanmadı üflesen düşüyor

eee martinezin fiziki açıdan ne farkı var emreden daha üst düzey top oynamış Diego ribas bile o fizikle bi bok yapamıyor ligimizde

alıcaksan eşşek gibi fizikli oyuncu al hiç değilse mücadele eder ayakta kalır nasılsa üst düzey adamların var bütün paranı klas bi forvete yatır.gerisini temizle

bu kadar basit

Biz nelerle ugrasiyoruz...bunlar nelerle....

ESPN FC Radio: "Gelecek 2 saat içinde Benitez-Galatasaray transferinden çıkan sonucun açıklanmasını bekliyoruz."

ESPN FC Radio: "Gelecek 2 saat içinde Benitez-Galatasaray transferinden çıkan sonucun açıklanmasını bekliyoruz."

Biz nelerle ugrasiyoruz...Bunlar nelerle....Adamlar zorla bize kitlimek istiyorlar sanki.
Tamam gelsin ama 6-7-8 milyon euro'ya degil....degeri en fazla 4-5 milyon euro

Ya kanat yada forvet gelecek ikisi aynı anda olmayacak zaten bu durumda fazla birşey beklememek lazım...

Biz nelerle ugrasiyoruz...Bunlar nelerle....Adamlar zorla bize kitlimek istiyorlar sanki.
Tamam gelsin ama 6-7-8 milyon euro'ya degil....degeri en fazla 4-5 milyon euro

Dün izledim, ben de beğenmedim sizin gibi. Buna vermezler ya 5 6 milyon, saçma.

Leandro Sia/Cancha Libre: "Bugün Galatasaray-Benitez transferinin açıklanmasını bekliyoruz."
Hakan Delikanli

Olay şuna döndü

Rivayı mı satacağız ? Muslerayı mı?

Burak felan saymıyorum bile ki onu satmayı bırak sattığımız yerde gidip boğmamız gerektiğini düşünüyorum

Ceza 1 yıl olursa önümüzdeki yıl pafspor gibi oynamak çok mantıksız olur

Avrupada olmayacağız ama bir sonraki yıl Avrupada olabilmek için düzgün bir takıma ihtiyaç olacak

YAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ne benitezi lan hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt