Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benitez 3m euro'ya alınırsa sesimiz çıkmaz 8 nedir ?? Kim bu Galatasaray'daki Hırsız..

Dün izledim, ben de beğenmedim sizin gibi. Buna vermezler ya 5 6 milyon, saçma.

Begenmedigimi söylemedim...Bence iyi bir pontasyeli var fena degil...ama konusulan miktar 7-8 milyon euro eder mi ?etmez bence tabiki....4-5 milyon en fazlar verilmesi gerekir bence.

Sahsen ben kanatta ziyade FORVET transferi istiyorum.

Özbek geçmiş yönetimlere salladı salladı şimdi aynı boku kendi yiyecek

Geçmiş yönetimler de adam alırken çöp çıkacak diye almadı umut beslediği için aldı

Şu Benitez denen çocuk

Muamma

Kötü çıkarsa salladığı Aysaldan ne farkı kalacak

Böyle böyle artıyor işte borç dediğin şey

Son düzenleme:
Denayer de bavulu hazırlamaya başlamıştır nereye düştük diye

Köy takimi Clermonta soran yok zaten.

Benitez ne lan bizimle Toshack mı geçiyorsunuz ? Hiç mi akıllanmadınız Ontivero olayından sonra ? Adam kanat desen kanat değil, forvet desen forvet değil. O fizikle zaten forvet olamaz da. Bize yırtıcı forvet lazım. Burak ve Umut'a daha fazla katlanamam ben.

Bir de 7-8 m € veriyormuşuz, ulan o paraya öküz alınır be!

FTW
Dün gece Benitez'in maçı vardı ilk yarıyı izledim (sıkıntıdan daha fazla izleyemedim) Benitez çok kötüydü ya sahada hep hatalı pas atıyordu

Ben razıyım eldeki çöpleri çıkar transfer az yap alt yapıdan devam et.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mali tabloyu hafifletmek için burak-Selçuk-umut-hamit acilen gönderilmeli bunlaırn yıllık maliyeti 15 milyon Euro.

Beyler kazıklanıyoruz Benitez denen vasıfsıza 8 m vererek inanımıyorum

Liseliler bilmez Kaka + Ronaldinho = Formica vardı. Şu Benitez olayı da ona döndü.

Benitez suan kötü oynuyorsa sebebi psikolojik. Transfer muhabbetinden.. Adam fena. Socut ekibinin Analizini okuyun.. Videolardaki beceriside ortada. Uzun metrajli mac video'suda ortada. Agüero tarzı ve daha hızlısı bir cocuk. Gecen sene Liverpool ve Roma, Porto bu cocugu cok istedi ama yine hocaları birakmadi... Hani konusuyorsunuz ama biraz arastirin rica ediyorum. Cünkü sizin begenmedikleriniz hep patlama yapti. Begendiklerinizde geldi 1 sezon ya top oynadi yada oynamadi cekti gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt