Emre Kartal
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2010
- 4.317
- 0
- 1.146
Muslera
linnes chedju denayer telles
donk---selçuk
bruma sneijder castillo
famara
linnes chedju denayer telles
donk---selçuk
bruma sneijder castillo
famara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benitez e isterse on versin ler ben yasini izlemek ten bıktım
Yabancı sınırı yok şanslıyız o bakımdan.Bu tarz 1-1,5 milyon euroya oynayacak topçu bol avrupada,hemde selçuk,burak,sabrl,semihten iyi oynama şansları da az değil doğru adamları bulursak.Donk ve Linnes bu sezon 750 bin ve 475 bin euro alacak.

35lik oyuncu alır gelir bu tutarsizDursun Özbek acikladi: Bu dönem yapilacak transferler uzun vadeli transferler, hemen satilmayacak oyuncular olacak dedi.
Yani Benitez mutlaka alinmali, 8'e olsa da. Benitez getir ve efsane ol Dursun basgan![]()
Benitez e isterse on versin ler ben yasini izlemek ten bıktım
Ney haftanın 11'ine mi seçilmiş kim neye dayanarak seçmiş onu kaçırdığı 5 gol pozisyonu için mi
Öyle öyle batıyoruz,ya tutmazsa bu velet?2 tane maçını izlemekle nasıl kadar verebiliyoruz?Dursun Özbek acikladi: Bu dönem yapilacak transferler uzun vadeli transferler, hemen satilmayacak oyuncular olacak dedi.
Yani Benitez mutlaka alinmali, 8'e olsa da. Benitez getir ve efsane ol Dursun basgan![]()
Taraftarda bile komisyoncu var.
Öyle öyle batıyoruz,ya tutmazsa bu velet?2 tane maçını izlemekle nasıl kadar verebiliyoruz?
Onlar düzgün çocukları buluyor,mükemmel bir scout sistemleri var.Biz menajer üzerinden kazık yıyoruz genelde.Birde bizim lig geliştirip satmaya müsait değil,örnek olarak amrabat veya bruma portoda olsa 20 milyona satarlardı geliştirip.Porto neden batmıyor?
Daha sonuç belli değil ama 1+1 gelirse 2. yıl düzelme şansımız olursa yırtıcaz cezadan.UEFA sizce neden 1+1 yil verdi.Direk 2 sene vermedi tahmini olan varmı?