Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle öyle batıyoruz,ya tutmazsa bu velet?2 tane maçını izlemekle nasıl kadar verebiliyoruz?
Ben sen 2 macini izlemis olabiliriz. Teknik ekip cok macini izlemistir. Velet dedigin cocuk net bir sekilde ciddi potansiyele sahip. Aldiktan sonra sen tabi yanlis kullanirsan kendi kafani duvarlara vurursun. Bunun bilincinde ise teknik ekip, hemen alinmali.

Baska soru: Peki siz bir macini izlemeden nasil alinmasin diyebiliyorsunuz? 8 milyonmus.. He gidelim 8 milyonu 3 vasat oyuncuya yayalim öyle mi yani?

Biraz mantik yürütelim lütfen. Benitez gibi bu rakamlar cok dogal, kabul edin etmeyin. Ayrica rakamlari da abartmayin. 8 milyon bu piyasada nedir ki?

Benitezi izledim bi cacık olmaz

Ben sen 2 macini izlemis olabiliriz. Teknik ekip cok macini izlemistir. Velet dedigin cocuk net bir sekilde ciddi potansiyele sahip. Aldiktan sonra sen tabi yanlis kullanirsan kendi kafani duvarlara vurursun. Bunun bilincinde ise teknik ekip, hemen alinmali.

Baska soru: Peki siz bir macini izlemeden nasil alinmasin diyebiliyorsunuz? 8 milyonmus.. He gidelim 8 milyonu 3 vasat oyuncuya yayalim öyle mi yani?

Biraz mantik yürütelim lütfen. Benitez gibi bu rakamlar cok dogal, kabul edin etmeyin. Ayrica rakamlari da abartmayin. 8 milyon bu piyasada nedir ki?
Ben avrupa piyasasında ismi olan oyuncudan yanayım.Çünkü bizim scoutlara ve yönetime güvenmiyorum.Avrupadan oyuncu alınca en azından 8 e alsan 4 e 5 e satarsın ama bu çocuk patlarsa yanarız.

UEFA bi halt vermedi henüz, nerenizle dinliyorsunuz, hic dinliyormusunuz anlayamiyorum.

UEFA sizce neden 1+1 yil verdi.Direk 2 sene vermedi tahmini olan varmı?

başkan söyledi.bu dönem sonu 10 milyona zarar düşerse bilanço ve diğer dönemde bu kadar zararla kalınacağı öngörülürse 1 yılla sınırlı kalsın diye.o da uefa nın iyi niyeti ve bizimkilerin iyi niyetine inanmaları.fakat daha ceza yok.olursa böyle olacak

Bence 1+1 verilmesinin sebebi 1 yılının ertlenecek olması.Hukukda her zaman ''iyi hal'' durumu mevcuttur.Son yönetimin gösterdiği çaba bunda çok etkili olmuş
Aynen bir opsiyon tanınıyor,sonuçta -70 milyondan -30 a kadar indirdik bir hamle ile -10 seviyesine gelirse 1 yıl ile yırtarız.

Ben avrupa piyasasında ismi olan oyuncudan yanayım.Çünkü bizim scoutlara ve yönetime güvenmiyorum.Avrupadan oyuncu alınca en azından 8 e alsan 4 e 5 e satarsın ama bu çocuk patlarsa yanarız.
Telles'i nasil verdin 8.5luk opsiyon ile?

Böyle mantik olmasin Mustafa. Bunun Avrupa piyasasi, Amerika piyasasi mi olur. Bizim aradigimiz iyi oyuncudur, eger bu iyi oyuncu orda bulunuyorsa gelecek yillar icin alinmalidir.

Benitez acilen alinmali yahu, bu cocuk bizim beklentilerimizi karsilar. Denizli'nin de dogru kullanacagindan eminim.

UEFA transfer yasagi da veremiyor, bunu da not alalim. Önce arastiralim sallamadan önce.

Telles'i nasil verdin 8.5luk opsiyon ile?

Böyle mantik olmasin Mustafa. Bunun Avrupa piyasasi, Amerika piyasasi mi olur. Bizim aradigimiz iyi oyuncudur, eger bu iyi oyuncu orda bulunuyorsa gelecek yillar icin alinmalidir.

Benitez acilen alinmali yahu, bu cocuk bizim beklentilerimizi karsilar. Denizli'nin de dogru kullanacagindan eminim.
Telles brezilyanın gelecekte ki sol beki olarak geldi,eğer bu çocukta gelecekte çok önemli bir yetenek olacak deniyorsa alınsın tabi ki.Ama ben pek takip edilmeyen bir oyuncu hissine kapıldım.Alt yaş kategorilerinde milli takımda oynamış mı acaba?

Telles brezilyanın gelecekte ki sol beki olarak geldi,eğer bu çocukta gelecekte çok önemli bir yetenek olacak deniyorsa alınsın tabi ki.Ama ben pek takip edilmeyen bir oyuncu hissine kapıldım.Alt yaş kategorilerinde milli takımda oynamış mı acaba?
Evet oynamis, gelecek turnuvlar icin bile kadro'ya yazilmis simdiden deniliyor. Arjantin'in en iyi gencler arasina da girmis.

Uefa böyle kati kuralar uygular ve bu sekilde avrupa kupalarindan men ederse yakinda bu kupalarda oyniyacak takim bulamaz

UEFA, 18 Ocak 2016 akşamı resmi sitesinden duyurduğu açıklamada, Galatasaray Sportif A.Ş.'nin mali durumunun UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu(UEFA CFCB) Araştırma Komisyonu (Investigatory Chamber) tarafından incelenmesi sonucunda, Şirketimizin belirlenen başa baş kriterlerine uymadığı, bu nedenle ceza verilmesi istemiyle bir üst makam niteliğindeki CFCB Adjudicatory Chamber (Yargı Komisyonu)'na sevkedildiği belirtilmiştir.
UEFA CFCB Araştırma Komisyonu, Şirketimizin 1 Haziran 2012 -31 Mayıs 2013 Mayıs döneminde 38 milyon Euro, 1 Haziran 2013 - 31 Mayıs 2014 döneminde 70,4 milyon Euro ve 1 Haziran 2014 - 31 Mayıs 2015 döneminde 55,8 milyon Euro olmak üzere üç sezonluk dönemde toplam 164,2 milyon Euro zarar ederek, belirlenen zarar miktarını 134,2 milyon Euro aştığına vurgu yaparak, Galatasaray'ın 1+1 yıl UEFA müsabakalarından men edilmesi istemiyle bir üst kurula havale edildiği ifade etmiştir.
İlgili karar tavsiye niteliğinde bir karar olup, nihai hükümün Şubat ayı sonunda toplanacak UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonu tarafından, Galatasaray'ın yapacağı sunum ve sözlü savunmanın ardından verileceği bildirilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kap

basit burağa yıllık 1.5 milyon Euro veriyorum indirim yap yada klüp bul selçuğa da aynısı
hamitede aynısı emre çolağı sat birine.umutu ver gitsin para isteme yıllık ücretinden kurtul.sabriyide ver gitsin.semihin talibi varsa bi saniye düşünme

sene sonuna bilançonu düzelt nasılsa bu sene bişey olmaz sonra transfer yap sıfırdan takım kur

bu yönetimde bu akıl nerde bu martinez dedikleri adam boy 1,70 fizik sıfır emre çolaktan farkı nedir.

emre çolak teknik yönünden bu adam kadar topçudur eleştirdiğimiz kısmı nedir.Fizik yok imkanları olmasına rağmen hiç halter çalışmadı yapılanmadı üflesen düşüyor

eee martinezin fiziki açıdan ne farkı var emreden daha üst düzey top oynamış Diego ribas bile o fizikle bi bok yapamıyor ligimizde

alıcaksan eşşek gibi fizikli oyuncu al hiç değilse mücadele eder ayakta kalır nasılsa üst düzey adamların var bütün paranı klas bi forvete yatır.gerisini temizle

bu kadar basit
Her şey iyi hoş ta

Hamite neden yeni sözleşme veriyoruz.
Bir dakika düşünmeden şu dakika anlaşıp fesh edilmesi lazım.

Burak,olcan,umut ve selçuk çetesine de resti çekip ya kadro dışı yada defolup gidin dersin.
Sürekli üstlerine oynarsın zaten duygusal takılıp giderler. Gitmezlerse biraz mafyatik yüklenmek lazım.

Diğer çöpleri saymıyorum bile hemen kiclarina tekme basilmali.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Evet oynamis, gelecek turnuvlar icin bile kadro'ya yazilmis simdiden deniliyor. Arjantin'in en iyi gencler arasina da girmis.
Vallaha yani aslında genç oyuncuları alıp parlatmak bizim tarz takımlar için olmazsa olmaz.Ancak bizim lig oyuncu geliştirmek için çok zor bir lig.Sadece yetenekli olmakta yetmiyor.Kasaplar malum.Umarım hayırlısı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt