Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ilk maçtan adam kesmelere yerden yere vurmaları bi kesin artık yaa. bu nasıl bir futbol fakirliğidir. adam iyi olacak ya da olmayacak zaman gösterir. ilk maçda saçma sapan insanları gömme yorumları.

Cezalıydım yazamadım..

İnşallah UEFA bjk'ye verdiği gibi bir ceza verir bize.. Oyuncu sat o parayı aşmamak üzere oyuncu al..

Sneijder ve Muslera hariç herkesin pazarını hazırlayıp satsınlar bence..

Umut'la arapası yapmaya çalışandan daha haber alınamıyor :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) SAYILI SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ'NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİ SORUMLULUK BEYANI

Şirketimizin 30.11.2015 tarihinde sona eren 6 aylık Özel Ara Hesap Dönemi'ne ait Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-14.1) sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" hükümleri uyarınca, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayınlanan Türkiye Muhasebe Standartları/Türkiye Finansal Raporlama Standartları çerçevesinde hazırlanmış;

a) Konsolide Finansal Tablolar ve Faaliyet Raporu tarafımızdan incelenmiş olup,

b) İşletmedeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Konsolide Finansal Tablo ve Faaliyet Raporu'nun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediği,

c) İşletmedeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki Finansal Raporlama Standartlarına göre hazırlanmış konsolide finansal tablolarla birlikte, işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, işletmenin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüstçe yansıttığı,

Yönetim Kurulumuzun 19.01.2016 tarih ve 2016/06 no'lu kararı ile de kabul edilmiştir.

Bilgi edinilmesi ve gereğinin ifası hususlarını müsaadelerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,

Fatih İşbecer İsmail Sait Kulacaoğlu Niyazi Yelkencioğlu
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi
(Bağımsız) (Bağımsız)

Yasin bu takımda gitmesi gereken ilk adam. Defol git. Kendini ronaldo zannediyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

LİNNES iyi CAROLE da ikinci yarı toparladı

Yasin Öztekin: Stilim İspanya Ligi’ne çok uygun. İngiltere’deki ağır savunma oyuncularını da çalımlarımla pazara gönderirim.

:asd22:

Famara+Kanat+Ortasaha ve mümkünse ucuz genç bir forvet daha...

Transfer yasağı gelirse elimiz rahatlar.. Avrupada'dan men gelirse seneye takımı oturtma imkanımız olur..

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) SAYILI SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ'NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİ SORUMLULUK BEYANI

Şirketimizin 30.11.2015 tarihinde sona eren 6 aylık Özel Ara Hesap Dönemi'ne ait Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-14.1) sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" hükümleri uyarınca, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayınlanan Türkiye Muhasebe Standartları/Türkiye Finansal Raporlama Standartları çerçevesinde hazırlanmış;

a) Konsolide Finansal Tablolar ve Faaliyet Raporu tarafımızdan incelenmiş olup,

b) İşletmedeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Konsolide Finansal Tablo ve Faaliyet Raporu'nun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediği,

c) İşletmedeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki Finansal Raporlama Standartlarına göre hazırlanmış konsolide finansal tablolarla birlikte, işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, işletmenin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüstçe yansıttığı,

Yönetim Kurulumuzun 19.01.2016 tarih ve 2016/06 no'lu kararı ile de kabul edilmiştir.

Bilgi edinilmesi ve gereğinin ifası hususlarını müsaadelerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,

Fatih İşbecer İsmail Sait Kulacaoğlu Niyazi Yelkencioğlu
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi
(Bağımsız) (Bağımsız)
İfasi iflas diye okudum tekrar okudum yine iflas okudum :(

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt