Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iş bilirsen toplam 10 milyon euroya sağbek,forvet,ortasaha,sağ-sol açık alabilirsin ve elindenki çöplerden çok daha iyi takım oluşturursun bakınız linnes ,yırtındık alın diye aldılar 2 milyon bonservis bedeli ile ,tarık artı sabri artı yasin den daha iyi oyuncu , ne oluyormuş bedava bir transfer oluyormuş..

3 transfer ile iyi futbol izleriz,iyi bir sol açık,forvet,sıkı bir orta saha(denayerin orta saha versiyonu bulsak iyi olurdu)

Linnes nasıl da fark yarattı 1 forvet alınsa takım uçucak ama almıyolar almak istemiyolar arkadaş lanet olsun.

Famara, Benitez + orta saha welcome diyecegiz galiba..

ilk sutlanması gerekenler tarik+ yasin
görmeye dayanamıyorum.

Bjk demba bayi 13e sattı o paraya sağ bek kanat forvet kaleci aldılar +5,6 dalar onada stoper alacaklar güzel iş yaptılar

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Famara, Benitez + orta saha welcome diyecegiz galiba..

şerefaydın famara hakkında ekşide yazmış

yoğun olarak istediğimiz lakin clermont hocasının ısrarla bırakmak istemediği futbolcu.

oyuncu gelmeyi istiyor. sochaux vermeyi istiyor. sonuçta para kazanacaklar. ancak kiralık olarak oynadığı takım bırakmaya pek yanaşmıyor. bakalım ileride neler olacak..

Bunu şu anki drumumuzdan hareketle söylemiyorum ama gerçerkten benim gözümde Umut>Yasin>Burak

Son ikisinden o kadar iğreniyorum ki Umut daha iyi geliyor gözüme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt